Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok abi sen üzülme diye söylemiştim ben onu [emoji100]Ne pismis pismis guluyon leeen)))))butun umutlarimin icine sivadin -
![]()
Yok abi sen üzülme diye söylemiştim ben onu [emoji100]Ne pismis pismis guluyon leeen)))))butun umutlarimin icine sivadin -
![]()
aga ilk defa bayat haber paylaştığını gördüm geçen senenin oDİGİTÜRK'ten Kurtlar Vadisi Sürprizi!
Digitürk yeni satın aldığı kanalları Moviemax Türk ve Moviemax Türk HD de bugünden itibaren her gece saat 23.00'de Kurtlar Vadisini (1-97) HD kalitesi ile ile yayınlanacak. Yılbaşına özel tüm üyelere açık olan Digitürk film paketi olmayanlar için en azından 1 hafta Kurtlar Vadisi izleme şansını sunuyor
aga fark ettim 😀aga ilk defa bayat haber paylaştığını gördüm geçen senenin o![]()
bizim basket maçı var ilk yarıyı önde kapattıkNe kadar sıkıcı ve bomboş bir gün![]()
barcelona ilebizim basket maçı var ilk yarıyı önde kapattık
Ecnebi takımla mı kiminle![]()
güzel maçta işte izleyemiyoruzbarcelona ile
Vışşşşşş baya iyiymiş![]()
ya internet sarmıyor yabancı spiker yayın gidip duruyorgüzel maçta işte izleyemiyoruz
Millet basket maçlarını bile internetten izliyor sen böyle bir çözüm bulamadın mı?
hiç sorma abi cidden çok boş bi gün vadim benim değerini bi kez daha anladımNe kadar sıkıcı ve bomboş bir gün![]()
Aga bolumleri nasil kesiyorduk ?239. Bölüme bakip tekrar değerlendirirsek.. dizide ki süre ciddi bir sorun.. bölümün süresi 115 dakika ama abartısız yaklaşık 40-45 dakikası boş.. yani bu sahneler olmuş olmamış hiç bir önemi yok.. sırf zaman doldurmak için çekilmiş sahneler. Bölümde ki 'gereksiz' olan kısımları, uzatmalar vs. kestim.. ve ortaya 73 dakikalık bir bölüm çıktı.. ve şöyle söyliyim, bölüm bu şekilde çok daha keyif veriyor..
Tapatalk 2
yemediniz miEleştirmeden hiç olur mu canım))) sende fırsatını buldun vadi de yok acitasyonla bizleri tahakküm altına almayı çalışıyon yemezler gardaş @takas
Aga bolumleri nasil kesiyorduk ?![]()
239. Bölüme bakip tekrar değerlendirirsek.. dizide ki süre ciddi bir sorun.. bölümün süresi 115 dakika ama abartısız yaklaşık 55-60 dakikası boş.. yani bu sahneler olmuş olmamış hiç bir önemi yok.. sırf zaman doldurmak için çekilmiş sahneler. Bölümde ki 'gereksiz' olan kısımları, uzatmalar vs. kestim.. ve ortaya 63 dakikalık bir bölüm çıktı.. ve şöyle söyliyim, bölüm bu şekilde çok daha keyif veriyor..Gecende vadinin ilk serisinden 11. Bölümü izledim süresi 55 dakikaydı ilk başta inanamadım iyice kontrol ettikten sonra teyit ettimgerçekten de çok şaşırdım . Demek ki o unutulmaz sahnelerin muhteşemliği sürelerin kısa olup gereksiz sahnelerin olmamasından kaynaklanıyormuş
Tapatalk 2))
Aga bolumleri nasil kesiyorduk ?Al makası kessss
))))