Kara Para Aşk 28.Bölüm Yorumları

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
B4e8yGMIcAEkpVZ.jpg

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerinde olduğu Ay Yapım imzalı Atv'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk bu akşam 28.bölümü ile ekranlara gelecek.Bölüm hakkında ki yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @cookies @Çiğdem- @vadikızı @Billy Kane @-potterhead- @Forumdash

Güzel bir bölüm olacak. :D

[HASHTAG]#tubabuyukustun[/HASHTAG] [HASHTAG]#karaparaask[/HASHTAG] [HASHTAG]#elifomer[/HASHTAG]

Allah'tan yetişebildim bölüme. :)

Tuba'nın mimikleri :) Allah'ım o kadar güzel yaratmış ki bu kadını muazzam yaa :)

Diriliş'i izledim sonuna yetiştim.

Ömer'in babası ortaya çıktı, meğer ölmeden 1 gün önce Ömer'in alyanslarını yapmış.

ayyy şuu sibelin annesi nedir öyle yaaa utanmaz kadın insanların en mutlu gününe gelmiş orada beddualar okuyor ben televizyondan izlerken utandım ben utandım yanı bu kadında hiçmi utanma yoktur :ppp::ppp::ppp:
ayrıca kızı sibel masum şekilde ölmedi yanı kara para işinde ahlaksızlık yaparken öldü biriside çıkıp demiyorki senin kızın hacca giderkenmi öldü sankı hayır kara para işinde kanunsuz işler yapan sibel değilmiydi demiyor şuuu kadını diğer bölümelrde göstermeyin lütfen :ppp::ppp:

Türkü sahnesi ile bilardo sahnesi çok güzeldi. Fatma, Demet ve Nedret halalı sahneler çok kötüydü.
cnm bu bölümü fanlar 2 sahneden dolayı bekliyordu
1 türkü sahnesi için fatma geldi cenaze yerine çevirdi orayı
2 kız isteme sahnesi için onuda hüseyinin kızı hırsızlık yaparak batırdı
ayoll zaten bu 2 sahneyi bekliyordu izleyiciler 2 sahneyide batırdılar 🙂🙂

cnm bu bölümü fanlar 2 sahneden dolayı bekliyordu
1 türkü sahnesi için fatma geldi cenaze yerine çevirdi orayı
2 kız isteme sahnesi için onuda hüseyinin kızı hırsızlık yaparak batırdı
ayoll zaten bu 2 sahneyi bekliyordu izleyiciler 2 sahneyide batırdılar 🙂🙂
Karadayı ve Kara Para Aşk'ı git gide senaristler batırmaya başladı. :(

Bölümün içine etmişler resmen evlilik teklifi isteme sahnesi herşey berbat oldu
Haftaya eski sevgili İpek geliyor Elif&Ömer'i 2-3 hafta huzur ve mutluluk içinde görmek haram bu dizide

Karadayı ve Kara Para Aşk'ı git gide senaristler batırmaya başladı. :(
iki dizininde bu sezon biticeği kesinleşti yanı bölümler azaldıkçada senaristler artık önemsemiyorlar sanırım eskisi kadar yanı nasılsa biticek izleyen izlezin izlemeyen izlemesin der gibi dikkat edilmeyen basit bölümelr yazılmaya baslandı 2 dizidede 🙂🙂🙂

iki dizininde bu sezon biticeği kesinleşti yanı bölümler azaldıkçada senaristler artık önemsemiyorlar sanırım eskisi kadar yanı nasılsa biticek izleyen izlezin izlemeyen izlemesin der gibi dikkat edilmeyen basit bölümelr yazılmaya baslandı 2 dizidede 🙂🙂🙂
Endemol'dan bunlar yüksek teklifler aldılar, Ay Yapım'la yolları ayıramıyorlar da kovulmayı mı bekliyorlar. İnsanın aklına her şey geliyor. :)

Endemol'dan bunlar yüksek teklifler aldılar, Ay Yapım'la yolları ayıramıyorlar da kovulmayı mı bekliyorlar. İnsanın aklına her şey geliyor. :)
yaniii cnm o güzel türkü sahnesinde o fatma denilen kadının oraya gelemsine haykırıp cenaze yerine orayı dönüştürmesine ne gerek vardı kız isteme sahnesinde biz ömerin acı kahve içmesini beklerken hüseyinin kızının hırsızlık yaparak roayı batırmasına ne gerek vardı 1 haftadır beklemiyoruk biz bu 2 sahnesi tam 2 sezondur bu 2 sahneyi bekliyorduk böyle batırılmalarına inanamadım yanı 🙄🙄🙄