Yurda koymak yasak olmasa onu da alırdım ama zaten internetten ertesi gün reklamsız şekilde izliyorum.Ben senin yerinde olsam mini televizyon almıştım çoktan.Yurt bahane olamaz!!!!!
Yurda koymak yasak olmasa onu da alırdım ama zaten internetten ertesi gün reklamsız şekilde izliyorum.Ben senin yerinde olsam mini televizyon almıştım çoktan.Yurt bahane olamaz!!!!!
Ah bu yasakçı zihniyet.Yurda koymak yasak olmasa onu da alırdım ama zaten internetten ertesi gün reklamsız şekilde izliyorum.![]()
Son senem nasılsa rahat rahat izlerim ondan sonraAh bu yasakçı zihniyet.Sizin yurdu bombalamalı.
(Sen yokken tabii ki. 😛)
Ondan sonra da öğretmen olacaksın sonra askerlik falan sen daha 10 sene dizi falan izleyemezsin.Son senem nasılsa rahat rahat izlerim ondan sonra![]()
Hadi len benim kendi dizilerimi izlemeye bile vaktim yok bitmiş diziyi mi izleyeceğim.![]()
Dün en sevdiğim bölümü vardı ya. Söyledim mi bilmiyorum ama en sevdiğim bölüm 5. Bölüm. Zombi bölümü.Revan dizinin finali yok. .ss
@denizz19 TV2 ilk sezondan vermeye başladı aç izle ben 98262965. izleyişim şu an.![]()
Demiştin galiba.Dün en sevdiğim bölümü vardı ya. Söyledim mi bilmiyorum ama en sevdiğim bölüm 5. Bölüm. Zombi bölümü.![]()
Netten online izledim.Demiştin galiba.Dün bizde izledik, bölümdeki "Kafasına vur kafasına!" repliği efsane zaten.
Çekmiyor diyordun TV2?
Haha.Netten online izledim.Hem de bölüm laptopda olmasına rağmen. 1080p'lik bölüm ola ola netten canlı izledim.
![]()
Iyy sana kaldıysak tüm bölümleri izleteceksin bize.Dün en sevdiğim bölümü vardı ya. Söyledim mi bilmiyorum ama en sevdiğim bölüm 5. Bölüm. Zombi bölümü.![]()
Bari zaman bulunca bir tek 5. bölümü izle.Iyy sana kaldıysak tüm bölümleri izleteceksin bize.![]()
Sen de Sevdaluğu izleyecektinBari zaman bulunca bir tek 5. bölümü izle.![]()
Önce sen izle ben en azından 3 bölüm izledim.İzlerim.![]()
Ben korkuyorum ya bağlanırım da çabuk biterse diye.Önce sen izle ben en azından 3 bölüm izledim.![]()
Yahu bağlan ne olacak 20 bölüm dizi ama en azından kaliteli drama ve komedi harmanlamasına doyacaksın en azından ben öyle düşünüyorum. Hadi yap bir çılgınlık.Ben korkuyorum ya bağlanırım da çabuk biterse diye.Ama senin önünde 90 bölüm var.
![]()