Yeni Bir Film Daha Geliyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,714
Puanı
1,061
thumbnail_1417900477.jpg

Bugün sosyal medyada ortaya çıkan bir tanıtım, herkesi şaşırttı.

Bu tanıtım yakında başlayacak olan Bana Bak isimli filme ait. Başrollerini Sinan Güler, Mehmet Turgut, Özge Özpirinçci ve Tanem Sivar'ın paylaştığı yapım, Teen Wolf isimli yabancı dizinin Türkiye uyarlaması olacak. Ancak filmin nerede yayınlanacağı ve ekibinde kimlerin olduğu gibi bilgiler henüz belirsizliğini koruyor. Gizemli tanıtım sosyal medyada büyük etki yaratırken ortaya nasıl bir işin çıkacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Bana Bak, 9 Aralık'tan itibaren vizyonda!

İşte o tanıtım:

Son düzenleme:
Bir vampir dizisi vardı semsi inkaya'nin başrolünde olduğu .. başka var mı hatırlamıyorum ama meraktan ilk bölümüne bakabilirim ..

9 Aralık çok yakın dizi olmayabilir de.Bu zamana kadar reklamının yapilmamasi garip.

3 gün sonra basliycak ama kanali yapimcisi belli degil @sokak sanati haklisin :(
Senaryonun orjinalini @Çiğdem- izliyor ama bunu izlemez parlak bile yokki tutmaz bu hangi kanalda yayınlancagi hile belli degil ve 3 gün var :( :(
@mrt-06 yine yanlış tercih yapti özge :(

3 gün sonra basliycak ama kanali yapimcisi belli degil @sokak sanati haklisin :(
Senaryonun orjinalini @Çiğdem- izliyor ama bunu izlemez parlak bile yokki tutmaz bu hangi kanalda yayınlancagi hile belli degil ve 3 gün var :( :(
@mrt-06 yine yanlış tercih yapti özge :(
Dizinin en çok merak ettiğim noktası zaten şuan hangi kanal oluşu.:F

Daha çok internet dizisi olacağa benziyor @Harunnn60'ın söylediği gibi. Yoksa herhangi bir kanaldan ses çıkardı... :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr