- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Ne var pompy Halkın Polisi ile 76.bölümde şuanÇüş lo
Ne var pompy Halkın Polisi ile 76.bölümde şuanÇüş lo
O yazar yazarda kimse anlamazNe var pompy Halkın Polisi ile 76.bölümde şuan
Ne zaman dönecek acabaO yazar yazarda kimse anlamaz
1 subatmiymis ocakmiymis neymisNe zaman dönecek acaba
Şubat çok geç ocakta döner bence1 subatmiymis ocakmiymis neymis
Ceza almış oluyor demek herhalde O nasıl bir sistem ne zaman geleceği belli değil miBanlandı ya aga
1 ocak galibaCeza almış oluyor demek herhalde O nasıl bir sistem ne zaman geleceği belli değil mi
Şikayet edildiği için mi banlaniyor?1 ocak galiba
Kvpcilere ileri geri laflar soyluyordu ve bunu sikayet etti kvpciler. (ki haklilar )Bilmiyorum neden banlandığını,neden banlandı @cookies
Bende bakıyorum senaryosunu gözlemci yayınlıyor. Ne oluyor anlamamıştım.Kvpcilere ileri geri laflar soyluyordu ve bunu sikayet etti kvpciler. (ki haklilar )
Bide heralde pompyle ilgili sureki sikayet gidiyomuski o konuda forumu gereksiz yere meşgul etmek yaziyordu
Bende bakıyorum senaryosunu gözlemci yayınlıyor. Ne oluyor anlamamıştım.
Bende bakıyorum senaryosunu gözlemci yayınlıyor. Ne oluyor anlamamıştım.
Öğrenmis oldun isteBende bakıyorum senaryosunu gözlemci yayınlıyor. Ne oluyor anlamamıştım.
Fragmanı güzel hazırlamışsın haftaya güzel olacak demek ki bölüm@papuleoo aga fragmana yorumun ne ?
Evet aga güzel bir bölüm geliyorFragmanı güzel hazırlamışsın haftaya güzel olacak demek ki bölüm
Sanki öyle heyecanlı gibi durmuyor ama bölüm gelince anlarız olayı ))30.BÖLÜM FRAGMANI
Müntaz:Yıllardan beri beklediğimiz o an sonunda geldi,bu operasyon çok önemli,tekrar ve son kez detayları anlatıyorum
Rıza:Sabırsızlanıyorum artık Müntaz başlasak şu işe
Müntaz:Bende senden farklı değilim bir an önce yerlerinizi alın ve emrimi bekleyin
Tüm tim toplantı odasındadır.
General:Evet arkadaşlar,günlerden beri aradığımız CSI’nin nokta kampını bulduk
Polat:Sonunda be hele şükür
Samet:Güzelll,şimdi intikam vakti
BOMBA YENİ BÖLÜMÜYLE 12 ARALIK CUMA 22.00'DA..
@gözlemci @Çiğdem- @cookies @papuleoo @Maskeli Fedai @Yiğitt @aserat54
Olay 31.bölümde başlayacağı için 31.bölüm daha heyecanlı olacakSanki öyle heyecanlı gibi durmuyor ama bölüm gelince anlarız olayı ))