Aramızda Kalsın'dan İyi Haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
185
Puanı
145
Sevilen dizi Aramızda Kalsın için şimdilik devam kararı alındı.

Star TV'de yayınlanan başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya, Caner Cindoruk, Gökçe Bahadır gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Aramızda Kalsın için şimdilik devam kararı alındı. Bölüm başı maliyeti 650 Bin TL olan dizinin bu sezon reytinglerde istenen seviyeye gelemediği ve dizinin maliyetini karşılayamadığı öğrenilsede Star Tv yönetimi dizi için şimdilik devam kararı aldı.

Aramızda Kalsın yeni bölümleriyle her perşembe 20:30'da Star'da.

Kaynak: Uçankuş

32724.jpg

çok saçma bir bahane olmuş :) dizi 2 kuşak reklam verse o parayı raat çıkartır

Transfer haberleri dolanmaya başladı ya kaybetmek istemiyorlar :D

Dizinin bütçesi çok düşük. Totalde 4+ A\B de 5+ alıyor. Buda yeterli sene sonunu görmesi için :)

Star sonunda güzel bir şey yapmış. Çok sevindim bu habere. En azından 60'a kadar oynasın bence. Bahane yine de biraz saçma olmuş, o kadar pahalı olduğunu sanmıyorum maliyetin...

Bence Urfalıyam Ezelden'in durumuna göre hareket edecekler. Dizinin reytingleri birkaç hafta daha böyle giderse yerine Serçe Sarayı veya başka bir diziyi koyabilirler. Gerçi onun da bitmesini istemem, ama Hüsne'm benim kalbimde bambaşka bir yere sahip. Hayırlısı olsun... :)

Son düzenleme:
Maliyeti mi karşılamıyor bence oyunculardan ücret kesimine gidilsin.:A

Çok iyi bitmesin devam etsin

Sent from my iPad using Tapatalk

Erzincan Kemaliyeliyim yani Eğinliyim ama toplasan 10 dk izlememişimdir bu diziyi. Ama bence de doğru karar. Maksat ekip işsiz kalmasın.

Diziyi bitirmek için bulunan bahane gerçekten çok saçma. Bu dizinin maliyetinin bu kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu kadar bile olsa, aldığı reytinglerle parayı çıkarabiliyorlardır.

E ne güzel işte. Bitirecek olsalar bile bence tadında bitecek dizi, ayrıca kanalı zarara sokacak kadar düşük reyting de almıyor. Bitmesi için reytinginin bahane edilmesi saçma olurdu. Hikayesini bitirler, dizi de adam gibi finalini yapar rahat rahat.

Bu arada aile Erzincanlıymış ama bana hep Gaziantepliymiş falan gibi geliyorlardı, daha çok öyle bir havaları var. 😛

Diziyi bitirmek için bulunan bahane gerçekten çok saçma. Bu dizinin maliyetinin bu kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu kadar bile olsa, aldığı reytinglerle parayı çıkarabiliyorlardır.
Ben de 650 bin TL olduğunu sanmıyorum maliyetin. Belki yemekler için olabilir o para, ama onun için bile o kadar harcanmaz.

Neyse, bitse bile hikayesini toparlayarak adam gibi bitmesi daha iyi olur. En azından ben ve benim gibi hayranları sevinir... :)

Maliyeti o kadar değildir daha azdır biraz fazla söylemişler. Dizinin aldığı reyting iyi neden böyle haberler çıkar ki.

Yayından kalkmalı, aldığı sonuçlar kötü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...