Ahu Türkpençe Hangi Diziye Katılıyor?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,714
Puanı
1,061
ATV'nin merakla beklenen isimsiz dizisinden haber var!

Oktay Kaynarca ve Sanem Çelik'i İnadına Yaşamak'tan sonra bir kez daha bir araya getirecek olan diziye yeni bir oyuncunun daha katıldığı söyleniyor. Gelen son dedikodulara göre Bir İstanbul Masalı ile ünlenen ve son olarak ekran macerası kısa süren Vicdan'da rol alan Ahu Türkpençe'nin de diziye dahil olduğu söyleniyor.

Haber henüz netleşmemekle birlikte oyuncunun diziye nasıl etki edeceği ve hangi rolü canlandıracağı ise henüz bilinmiyor. Projeyle ilgili Merve Sevi ile de görüşüldüğünü son olarak ekleyeyelim. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizi, tutkulu bir aşk hikayesini anlatacak.

Kadro çalışmaları devam eden dizi, 2015 yılında yayına girecek.

031220130843262923942_2.jpg

Son düzenleme:
Sanem Çelik ve Ahu Türkpençe??? ve atv??? atv yayın politikasını değiştiriyor anlaşilan(b)

işallah merve sevide katılır birde kaşılıklı bir erkek oyuncu alınmalı
emre kınay yada emre kzılırmak bir kaç bölümdür kara para aşkta görünmüyor
yazık etmesin kendine katılsın bu diziye

buldum yeni jönü buldum süreç filim tekrar bir araya getiri oktay kaynarca ile mehmet akif alkurt bir araya

sanem çelik oktay kaynarca ahu tamam ikişi kalıyor mehmet akif alkurt ile merve sevi
süreç filim ile atv kulak asmalı derhal
sanem-celik-b5.jpg
indir (1).jpg
indir.jpg
images.jpg
oktay-kaynarca-hepinizi-oldurturum-4864731_3217_o.jpg

süper kadro olur böyle olursa atv ocak ayında güzel dizler ekranda olaçak

Son düzenleme:
a
aksiyon tarzı bir dizidir umarım oktay bey vadiden sonra 10 yıl geçti hala bir dizide tutunamadı ayoll yaşında geçiyor geldin 50 yasına artık en az 2 sezonluk bir dizide tutunmanı bekliyoruz🙂

Son düzenleme:
a
aksiyon tarzı bir dizidir umarım oktay bey vadiden sonra 10 yıl geçti hala bir dizide tutunamadı ayoll yaşında geçiyor geldin 50 yasına artık en az 2 sezonluk bir dizide tutunmanı bekliyoruz🙂
Adanalı var ya 2 sezondan fazla surdu 16 reyting aldı

ahh evet adanalıyı unutmusum 🙂🙂🙂 olsun yine tutucak bir proje olsun
ustura kemal ve inadına yaşamak çok kısa sürmüştü bu yapım şirketi oktay beye iyi gelmiyor🙂🙂
Adanalida bu yapım sahibinin şirketiydi ama ortağı vardı. Birde nuri faciası var onu da unuttun))

Adanalida bu yapım sahibinin şirketiydi ama ortağı vardı. Birde nuri faciası var onu da unuttun))
adanalıdan sonra olmuyor işteee zaten öcneside olmuyordu vadiden ayrılalı 11 yıl oldu artık tek tuttuğu dizi adanalı oktay beyind aha iyi yerlerde olması gerekiyordu 🙂🙂🙂

Hani hep yenilen tarafı destekliyorsun yaa. Anladın sen onu.:A

Doğru yazıyorum bence amerika bana oyun oynuyor.:F
İlla konuyu Hüsne Sultan'ım ve kıl torbası hamster'ın savaşına getireceksin, değil mi? Hüsne'me kurban ol sen... :F

Bir de Amerika ne alaka, anlayamadım. İşe onu bile karıştırdın ya, pes artık. Hem senin aklın fesat... :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr