Tuvana Türkay ayrıldı mı ?
Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
Yalan çıktı o haberler.
Tuvana Türkay ayrıldı mı ?
Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
Hadi yaa gerçekten miYalan çıktı o haberler.![]()
@*Dream* Etiketler sendekara para aşkın tüm haberlerınde benıde etıketleyın arkadaşlar
tuvana türkay ayrıldı sanırım geçen bölümde görünmedı hiç
ışıl hanımda süer oyuncudur yakışacaktır karakterını merak ettım
Ben açtığım konularda etiketlerimkara para aşkın tüm haberlerınde benıde etıketleyın arkadaşlar
tuvana türkay ayrıldı sanırım geçen bölümde görünmedı hiç
ışıl hanımda süer oyuncudur yakışacaktır karakterını merak ettım
diziyi kurtarmak için nasıl da eski total dizilerine mecbur kaldı sema-eylemBu kadınla fi tarihinde tyakından görmüştüm hatta annemle tanişmiştik(2000'lerin başlarıydı işte
)
Katılırsa diziye iyi gelebilir, hatta @Çiğdem- 'in demesi gibi Tayyar'ın ablası olsunHaberi ilk okudugumda bu sert görünümüyle benimde aklıma geldi
![]()
Totale ihtiyaç var tabidiziyi kurtarmak için nasıl da eski total dizilerine mecbur kaldı sema-eylem![]()
rakipsizlikten kaynaklanan bir ab likTotale ihtiyaç var tabiSenin AB'de iyi dizi nede olsa
![]()
katılman güzel olmuş
üvey baba dizisinde harikaydı tamda senin dediğin yıllara geliyor izlemişsindir belkı o diziyi🙂Bu kadınla fi tarihinde tyakından görmüştüm hatta annemle tanişmiştik(2000'lerin başlarıydı işte
)
Katılırsa diziye iyi gelebilir, hatta @Çiğdem- 'in demesi gibi Tayyar'ın ablası olsunHaberi ilk okudugumda bu sert görünümüyle benimde aklıma geldi
![]()
Dizi izliyorum ben sen takıl😉 Son pazar günkü AB tablosuna bakına ver laklak zamanını böyle değerledirkatılman güzel olmuşzaten gönül işleri gelince ab si göçen o hayat benim ve o ses varken ab de tıkanan karadayı gibi örnekler variken aksini iddaa edemezdin
![]()
Evet o zamanları biliyorum ama pek tv izlemedim malum okul mu tv mi derdiüvey baba dizisinde harikaydı tamda senin dediğin yıllara geliyor izlemişsindir belkı o diziyi🙂
bakarız panpaDizi izliyorum ben sen takıl😉 Son pazar günkü AB tablosuna bakına ver laklak zamanını böyle değerledir
Evet o zamanları biliyorum ama pek tv izlemedim malum okul mu tv mi derdi![]()