Işıl Yücesoy Kara Para Aşk'ta

Bence de Elif'in teyzesi olur gibi. Çok iyi bir takviye olmuş, diziye kesinlikle etkisi olacaktır. Hayırlısı olsun, başarılar... :)

Bu kadınla fi tarihinde tyakından görmüştüm hatta annemle tanişmiştik :X (2000'lerin başlarıydı işte:X)

Katılırsa diziye iyi gelebilir, hatta @Çiğdem- 'in demesi gibi Tayyar'ın ablası olsun :X Haberi ilk okudugumda bu sert görünümüyle benimde aklıma geldi:X

kara para aşkın tüm haberlerınde benıde etıketleyın arkadaşlar

tuvana türkay ayrıldı sanırım geçen bölümde görünmedı hiç

ışıl hanımda süer oyuncudur yakışacaktır karakterını merak ettım

kara para aşkın tüm haberlerınde benıde etıketleyın arkadaşlar

tuvana türkay ayrıldı sanırım geçen bölümde görünmedı hiç

ışıl hanımda süer oyuncudur yakışacaktır karakterını merak ettım
Ben açtığım konularda etiketlerim :)

Tuvana Türkay'da ayrılmamış diziden film çekimlerinde olduğu için izinliymiş

Bu kadınla fi tarihinde tyakından görmüştüm hatta annemle tanişmiştik :X (2000'lerin başlarıydı işte:X)

Katılırsa diziye iyi gelebilir, hatta @Çiğdem- 'in demesi gibi Tayyar'ın ablası olsun :X Haberi ilk okudugumda bu sert görünümüyle benimde aklıma geldi:X
diziyi kurtarmak için nasıl da eski total dizilerine mecbur kaldı sema-eylem :A

üvey baba dizisinde harikaydı tamda senin dediğin yıllara geliyor izlemişsindir belkı o diziyi🙂

katılman güzel olmuş :X zaten gönül işleri gelince ab si göçen o hayat benim ve o ses varken ab de tıkanan karadayı gibi örnekler variken aksini iddaa edemezdin:A
Dizi izliyorum ben sen takıl😉 Son pazar günkü AB tablosuna bakına ver laklak zamanını böyle değerledir:)

üvey baba dizisinde harikaydı tamda senin dediğin yıllara geliyor izlemişsindir belkı o diziyi🙂
Evet o zamanları biliyorum ama pek tv izlemedim malum okul mu tv mi derdi:X

Dizi izliyorum ben sen takıl😉 Son pazar günkü AB tablosuna bakına ver laklak zamanını böyle değerledir:)

Evet o zamanları biliyorum ama pek tv izlemedim malum okul mu tv mi derdi:X
bakarız panpa :X senin gibi ayıla bayıla karadayı izleyip de dizi total olunca kabul edememezlik etmiyim.:X