'İçimdeki Ses' Filminin Fragmanı Yayınlandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,286
Puanı
1,059
thumbnail_1414529368.jpg

Engin Günaydın'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı yeni filmi İçimdeki Ses'in fragmanı yayınlandı!

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği ve 5 Aralık'ta vizyona girecek olan filmde Engin Günaydın'a Leyla Lydia Tuğutlu, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Hamdi Kahraman, Onur Buldu, Hakan Meriçliler, Feriha Eyüboğlu, Barış Başar ve Nazlı Tosunoğlu gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

Sırrı Süreyya Önder'in de rol aldığı Barakuda Film imzalı filmde, kendi dünyasında yaşayan, özgüveni yetersiz bir yazar olan Selim (Engin Günaydın); doğru dürüst bir ilişkisi olamadığından, yalnızlıktan kurtulmak için son çare annesiyle birlikte yaşamaya karar verir.

Gittiği spor salonunda sakarlığı nedeniyle, herkesin hayran olacağı kadar güzel ve zengin Ayşıl (Leyla Tuğutlu) ile tanışır. Selim’e aşık olan Ayşıl, mutluluğa giden yolun; Selim’in umreden yeni dönmüş, kendi kafasındaki gelin adayını arayan annesi Mehpare (Füsun Demirel) ve onun kadın arkadaş grubundan geçtiğini düşünür. Ayşıl, Mehpare ve onun tayfasıyla başlarından bir sürü komik olayın geçeceği bir yolculuğa çıkmayı göze alır.

İşte filmin fragmanı:

İyi izleneceğini düşünüyorum, hele ki işin içinde Engin Günaydın gibi bir oyuncu varsa...

Fragman çok önceden paylaşılmıştı ve ben de izlemiştim. Gerçekten güzel bir film olacak gibi. Başarılar... :)

İyi izleneceğini düşünüyorum, hele ki işin içinde Engin Günaydın gibi bir oyuncu varsa...

Fragman çok önceden paylaşılmıştı ve ben de izlemiştim. Gerçekten güzel bir film olacak gibi. Başarılar... :)
Çok önceden? Bugün çıktı işte. :X

O kadar da önceden olmasa da haftalar öncesinden paylaşılmıştı fragman. Ama konusu şimdi açıldı. Buna fazlasıyla eminim... :)
Resmi sayfalarını takip ediyorum. Fragman bugün paylaşıldı. Senin dediğin kısa bir teaserdı. :)

Resmi sayfalarını takip ediyorum. Fragman bugün paylaşıldı. Senin dediğin kısa bir teaserdı. :)
Ben de haftalar önce filmin dağıtımcısı Pinema'nın Facebook hesabından görmüştüm. Ve aynı fragmandı, film için ayrı bir teaser çıkarmadılar bildiğim kadarıyla...
Aman, neyse. Birbirimizi bir fragman için mi kıracağız Allah aşkına? :)

Pek ilgimi çekmedi fragman. :(

Ama Engin Günaydın var izleyeceğim filmi tabii ki. :X

Ben de haftalar önce filmin dağıtımcısı Pinema'nın Facebook hesabından görmüştüm. Ve aynı fragmandı, film için ayrı bir teaser çıkarmadılar bildiğim kadarıyla...
Aman, neyse. Birbirimizi bir fragman için mi kıracağız Allah aşkına? :)
Ne kırması ben ilk defa gördüm o yüzden dedim. :D

Ne kırması ben ilk defa gördüm o yüzden dedim. :D
Lafın gelişi söyledim... :D

Fragman güzel olmuş bence. :D
Bir de bu filme gitmek lazım. :D
Off kaç tane film bitikti , boş vaktim yok. :(
Kadrosuda iyi filmin. :)

Fragman cok iyiymis, kesin izlerim bu filmi. :D

Leyla Lydia icin zaten izlenir de. :D

Filmin vizyon tarihi ertelenmiş, 30 Ocak 2015'te vizyona girecekmiş. Twitter'daki sayfasında öyle yazıyordu.
Birkaç gün önce açıklanmıştı. Oysa o kadar da bekliyordum, ertelenmesi kötü oldu. Kalabalık bir haftadan bir başka kalabalık haftaya ertelenmenin amacını ise hala anlayamadım...

Birkaç gün önce açıklanmıştı. Oysa o kadar da bekliyordum, ertelenmesi kötü oldu. Kalabalık bir haftadan bir başka kalabalık haftaya ertelenmenin amacını ise hala anlayamadım...

Bir sıkıntı falan çıktıysa ondan ertelemişlerdir belki. En azından İçimdeki Ses'i izleyebileceğim sinemada ona seviniyorum. :)

Bir sıkıntı falan çıktıysa ondan ertelemişlerdir belki. En azından İçimdeki Ses'i izleyebileceğim sinemada ona seviniyorum. :)
İyi bari. Guruldayan Kalpler'i izleyemeyeceksin, ama İçimdeki Ses'e rahat rahat bakabilirsin o zaman. Ben uzun zamandır bekliyordum, o yüzden üzülüyorum. Ama bence haftanın kalabalık olmasından da ertelenmiş olabilir... :)