Bella Swan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neferet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Neferet

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
260
Kaşarın,goygoycunun bayrak taşıyanı da olsa,elektrik ve doğalgaz masraflarından yırtmanın yolunu çözmüş roman karakteri.

:D

Soyadı "swan" kendisini sıradan gibi zannederken 2 abuk erkeğin kendine aşık olmasıyla g*tü kalkıp kendini çirkin ördek yavrusundan kuğuluğa (swan) terfi ettim sanmasından ileri gelir.Kristen'dan da soğutacak adamı rezil karı...

Edward'a da yazıklar olsun."gel fetüsü öldürek Bella senden bebe peydahlasın" yuh.Biz boynuzlarına bakıp acıyoruz herif boynuzu kendi eliyle kendine monte ediyor.Halbüsü bi git Lauren'la falan yatsana sen.Ben Cullen olcam,Edward'a "ya birader bırak şu küflü kaşarı gel biz sana şöyle en babasından taş gibi vampir manita yapak" der,Bella'yı da bir güzel içerdim.Hem karnımı doyurur hem de dünyayı bir gerzekten kurtarırım.İyiymiş.

Yalnız kızı çok hırpalıyoruz lan.Suç onda değil ki...Kendimi okutturayım diye bunu kaşara çeviren Stephenie Meyer yengede.Neymiş,Jacob'ı çok sevmiş ona yan rol veremezmiş.Bak sana ideal bi Jacob öneriyorum: Kurtadam olup Victoria'yı tokatlamaya giderkene Victoria'ya imprint olsun ve Bella'yı öldürmeye kalksın.Edward da buna evire çevire bi kaysın. Ölmesin diyorsan bir Volturi'ye imprint et.Ama o Jane olmayacak.