@xemrexxx @*YıldırıM* Aras in partneri kim olcak biliyormusunuz :
Bide bu diziyi Ay yapim yapiyor dimi
Bide bu diziyi Ay yapim yapiyor dimi
bir fikrim yok@xemrexxx @*YıldırıM* Aras in partneri kim olcak biliyormusunuz :
Bide bu diziyi Ay yapim yapiyor dimi![]()
Bunu ay yapimmi yapiyor onudami bilmiyon ayolbir fikrim yok![]()
bilmiyorum bende ama bu dizide olabilir zaten resmi bişey yok arasla ilgili@xemrexxx @*YıldırıM* Aras in partneri kim olcak biliyormusunuz :
Bide bu diziyi Ay yapim yapiyor dimi![]()
Uyumlu ikili olmuşlar. Çalıkuşu başarılıydı ama Kanal D sayesinde o da batmıştı. Bence Star TV gayet uygun görünüyor.
ağzın bal yesin senin ya
ilham perilerin her daim yanında olsun ki kendi şarkını yazabilesin
![]()
Beklerdim beklerdim de bu kadar iltifat fazla bana.
![]()
Sempatim vardı diziye ama hiç izlemedim.bugün beğendiğim en güzel yorumdu aslında az bile söyledim...
fahriye evcenin genelde dizileri tutmuyor diyorlar ama bence şu ana kadarki en iyi rolü çalıkuşu rolüydü...Sempatim vardı diziye ama hiç izlemedim.![]()
Bahçada Yeşil Çınar'ı dinledim süper.fahriye evcenin genelde dizileri tutmuyor diyorlar ama bence şu ana kadarki en iyi rolü çalıkuşu rolüydü...
ayrıca sesi de güzel senle ortak yanı bak dinle
eeee hem oyunculuk hem ses hem güzellik daha ne olsun...Bahçada Yeşil Çınar'ı dinledim süper.![]()
Pala bıyık Burak'ın işleri de senden sorulurdu noldu???
ay yapım ile ilgili çok fazla yalan haber çıktığından içeriden biri cevaplasın dedimPala bıyık Burak'ın işleri de senden sorulurdu noldu???![]()
Sen Burak kısmından yola çıkarak acıklayabilirdinay yapım ile ilgili çok fazla yalan haber çıktığından içeriden biri cevaplasın dedim![]()