Rakip Dizi Oyuncusu Kurtlar Vadisi İzliyor

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,282
Puanı
710
Perşembe akşamı Fox Tv ekranların da yayınlanan 'Kocamın Ailesi'nin küçük yıldızı Beren Gökyıldız, Kurtlar Vadisi Pusu izliyor.

Beren Gökyıldız ve yapımcısı Banu Akdeniz bu sabah Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.

Beren Gökyıldız'a 'Başka hangi dizileri izliyorsun' soru soruldu. Beren Gökyıldız'ın Kurtlar Vadisi diye cevap vermesi yapımcı Banu Akdeniz'i zor durumda bıraktı. Bilindiği üzere Kurtlar Vadisi Pusu ve Kocamın Ailesi aynı gün yayınlanıyor. Hemen minik oyuncusuna müdahale eden Akdeniz " Şaşırıyorsun, senin dizin Kiraz Mevsimi'ydi' dedi.
uploadfromtaptalk1415809409139.jpg

Haha. :F

İlgincime gitti kız anlıyor mu acaba diziyi :D

Onun videosunu görmek isterdim, özellikle Banu'nun "Kiraz Mevsimi'ydi o" diye toparlamasını. Yine de o kadar küçük bir çocuğun KVP izlememesi lazım. Şiddet, aksiyon falan. Kendi dizisini izlemiyorsa bizim AK'ye rahat rahat bakabilir ama, orada sorun yok...
@sokak sanati :A

Onun videosunu görmek isterdim, özellikle Banu'nun "Kiraz Mevsimi'ydi o" diye toparlamasını. Yine de o kadar küçük bir çocuğun KVP izlememesi lazım. Şiddet, aksiyon falan. Kendi dizisini izlemiyorsa bizim AK'ye rahat rahat bakabilir ama, orada sorun yok...
@sokak sanati :A
Dediğim gibi centilmenlik yapmış miniğim.:love1:

Ayrıca oda bir çok oyuncu gibi kendini izlemeyi sevmiyor olabilir.:A

Dediğim gibi centilmenlik yapmış miniğim.:love1:

Ayrıca oda bir çok oyuncu gibi kendini izlemeyi sevmiyor olabilir.:A
Tamam işte, AK'yi izlesin, oyunculuğunu geliştirsin. Binnur Kaya ve Uğur Yücel her bölüm ders veriyor adeta. Bizim Pelin de bunlardan birkaç şey kapabilir bence... :A

Dediğim gibi ona şuan KVP oyuncuları yeter biraz büyüsün oyucnuluğunu içindeki cevheri keşfetsin örnek alır tabi onları.:D
Yine de akılı bir birey olarak KVP'yi seçmesini pek anlayamadım. Hem AK tür itibariyle KA ile aynı. Hüsne ve Bahattin'i olmasa da kendi klasmanındaki Yunus'u örnek alsın... :D

Küçücük kız bile kaliteden anlıyor ötesi yok :D ee tabi vasat oyuncu ve dizileri izlemekten Necati Şaşmaz yada Andy Garcia gibi üstadları izler doğal bi durum

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919