Nebahat Çehre'den Oyuncu Değerlendirmesi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,709
Puanı
1,060
53 yılda 100'den fazla dizi ve filmde yer alan Nebahat Çehre, Ses Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.Sektördeki oyuncuları da değerlendiren Çehre şunları söyledi:

Kıvanç Tatlıtuğ
Çok başarılı ve düzgün bir çocuk.
Beren Saat
İyi yetişmiş,saygılı ve zarif bir oyuncu.
Meryem Uzerli
Çok naturel ve sempatik bir kız.Ayrıca çok da iyi bir oyuncu.
Özcan Deniz
Özcan Deniz'i çok başarılı buluyorum.Yönetmenliğini de çok beğeniyorum.Her zaman böyle sıfırdan gelen çocukların çalışkanlıklarını takdir ederim.
Naz Elmas
Naz Elmas'ı çok seviyorum ve ona çok kızıyorum.Naz,çok iyi yerlere gelebilecek ve Türk sinemasının ihtiyaç duyduğu farklı yüze sahip bir oyuncu.
Tuba Büyüküstün
Tuba çok güzel bir kız ama bana oyunculuğunu sormayın.Tuba güzel bir kız. O kadar.
d819f552437ef7af0b8600ee46f572d4.jpg

@destere @Forumdash @-potterhead- @gizem ak @sürgünüm @Çiğdem- @mrt-06 @yatutarsa @denizz19 @Bully @Yiğitt @Nisa @cookies @HachiKo

tuba zaten güzel olduğu için türkiyenin en iyi oyuncusu ilan ediliyor yoksa senaristler bile biliyorlar oyunculuk yeteneği olmadığını bizim ülkemizde kadın oyuncu olmak erkek oyuncu olmaktan daha kolay
eğer güzel bir kadınsan tamamdır türkiyenin en iyi oyuncusu ve avrupanında en iyi 3 oyuncusundan birisindir neden çünkü güzel olduğun için oyunculukla ne alakası varsa artık :F:F:F:F

tuba zaten güzel olduğu için türkiyenin en iyi oyuncusu ilan ediliyor yoksa senaristler bile biliyorlar oyunculuk yeteneği olmadığını bizim ülkemizde kadın oyuncu olmak erkek oyuncu olmaktan daha kolay
eğer güzel bir kadınsan tamamdır türkiyenin en iyi oyuncusu ve avrupanında en iyi 3 oyuncusundan birisindir neden çünkü güzel olduğun için oyunculukla ne alakası varsa artık işte :F:F:F:F
diyene bak sana göre de baklavası olan her erkek iyi oyuncu :F

diyene bak sana göre de baklavası olan her erkek iyi oyuncu :F
hahahah oda doğruu :F:F:F
türk halkı olarak oyunculuktan anladığımız bu oyüzden türkiye oyunculukta gelişemiyor
şimdi zaten oyuncular dizide oynamıyorkı mankenler dizilerde başrol alıyor çünkü güzel bir kadınsan yakısıklı bir erkeksen dünyanın en iyi oyuncusu sensin hahaha türk mantığı:F:F:F

hahahah oda doğruu :F:F:F
türk halkı olarak oyunculuktan anladığımız bu oyüzden türkiye oyunculukta gelişemiyor
şimdi zaten oyuncular dizide oynamıyorkı mankenler dizilerde başrol alıyor çünkü güzel bir kadınsan yakısıklı bir erkeksen dünyanın en iyi oyuncusu sensin hahaha türk mantığı:F:F:F
meryemim hem güzel hem sempatik hem oyuncu bu yönden seni çatır çatır çatlatıyor :F

Bu kadın oyunculuk değerlendirecek en son kişilerden birisi bence Nebahat Çehre kim nasıl giyiniyor o konu hakkında değerlendirme yapsın daha mantıklı olur :D

Hilal Altınbilek'in oyunculuğu şu saydığı isimlerin çoğuna bin basar. :D
konuda 6 isim var :X 2 sine kesin bin basar 1 ile kapışır kendini geliştirirse 1 i ile daha kapışabilir diğer 2 sine yetişmesine imkan yok önümüzdeki 5 yıl içinde :A (neboşşu saymıiyim o senin kadriye ana ile yarışır çoluk çocukla değil :X)

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919