Merhaba arkadaşlar.. :)

yigit_00

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,903
Puanı
205
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 haftadır aranızdayım. Öncelikle bu forumda kendimi tanıtmamı, sizlerle kaynaşmam gerektiğini söyleyen @Bully e teşekkür ederim
Arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Size yalan söylemek istemiyorum. Sizlerden küçüğüm (15 yaşındayım).
Bu forumda kalıcı olmak istiyorum.
Umarım bu kardeşinizi de ailenize kabul edersiniz.

Aramıza hoşgeldin kardeşim. :) Kalıcı olacağına inanıyorum ben de. :D

Hoşgeldin. :)

"Yiğit" nick değiştirdi zannediyordum son mesajlar bölümünde gözükünce. :D

Hoşgeldin dilerim ayak uydurursun ,gerçi ben sana gerçeği söyleyeyim ilk zamanlarında herkes suratına güler hoş geldin falan der daha sonra herşey ters gider çoğu kişiyle zıtlaşırsın :D Velhasıl böyle ama takma sen benim dediklerime girince anlarsın neyin ne olduğunu zaten 😉

Hoşgeldin dilerim ayak uydurursun ,gerçi ben sana gerçeği söyleyeyim ilk zamanlarında herkes suratına güler hoş geldin falan der daha sonra herşey ters gider çoğu kişiyle zıtlaşırsın :D Velhasıl böyle ama takma sen benim dediklerime girince anlarsın neyin ne olduğunu zaten 😉
Bu forumda bir tek seni zıtlaşırken görmedim. :A

Bugünlerde sürekli bir göndermeler var forumda, sağ taraf full bir tek takılmıyorum galiba. :D

Hepinize hoşbulduk :D
@gözlemci Yeni geldiğim için kime gönderme yaptığını anlayamadım ama senin yaşadıklarını ben de yaşamam umarım.

Bu forumda bir tek seni zıtlaşırken görmedim. :A

Bugünlerde sürekli bir göndermeler var forumda, sağ taraf full bir tek takılmıyorum galiba. :D
Ben çok zıtlaştım ohoo :D hatta ve hatta özelden birbirimize girdiğimiz bile oldu ,çocuk sayıp geçiyorum artık bazılarını yaşı ne olursa...

Gönderme demiyelimde şu işe ,Olayın gerçeğini yazdım desek en doğrusu...

Hepinize hoşbulduk :D
@gözlemci Yeni geldiğim için kime gönderme yaptığını anlayamadım ama senin yaşadıklarını ben de yaşamam umarım.
Dilerim yaşamazsın kardeşim bazıları forumda kendini bir cacık zannediyor ,bazıları desen bi havalarda,kimin ne yaptığı belli değil,herkes kendini bir ağırdan satıyor falan ,neyse dileirm başına gelmez ... Ha birde şunu söylemeden vazgeçemeyecem okul ortamından farkı yok bazı muhabbetlerin ayrıca çok fazlada gruplaşma var bu işlerde...

Ben çok zıtlaştım ohoo :D hatta ve hatta özelden birbirimize girdiğimiz bile oldu ,çocuk sayıp geçiyorum artık bazılarını yaşı ne olursa...

Gönderme demiyelimde şu işe ,Olayın gerçeğini yazdım desek en doğrusu...

Dilerim yaşamazsın kardeşim bazıları forumda kendini bir cacık zannediyor ,bazıları desen bi havalarda,kimin ne yaptığı belli değil,herkes kendini bir ağırdan satıyor falan ,neyse dileirm başına gelmez ... Ha birde şunu söylemeden vazgeçemeyecem okul ortamından farkı yok bazı muhabbetlerin ayrıca çok fazlada gruplaşma var bu işlerde...
Gruplaşma mı, ciddi misin? Okulda fazlasıyla gruplaşma çekiyorum :( Burda da mı çekeceğim yani :( Umarım dediklerini ben yaşamam ve gruplaşmayı fark etmem :(

Neyi tebrik ettiğini anlamadım :)
Kalıcı olacağıma inanıyorum.​
Foruma girmeni tebrik ettim işte. "Kalıcı olma" meselesi ise lafın gelişi. Yeni gelenler bir süre sonra kayboluyor çünkü... :)

Neyi tebrik ettiğini anlamadım :)
Kalıcı olacağıma inanıyorum.
Foruma girmeni tebrik ettim işte. "Kalıcı olma" meselesi ise lafın gelişi. Yeni gelenler bir süre sonra kayboluyor çünkü... :)
Dediğim gibi aslında ben yeni değilim. 1 haftadır burdayım. TV işleriyle ilgilenmeyi de sevdim. Maymun iştahlı da değilim. Bırakmam ben bu işi :D

Aramiza hosgeldin, keyifli zaman gecirmen dilegiyle. :)
Hoşbulduk :D

:hosgeldin: senin yaşıtların var forumda uyum sorunu yaşamazsın zaten yaşın hiçte önemi yok
herkes birbiriyle kolayca kaynaşabiliyor bu forumda kalıcı ol yeter bence 😉😉😉

Gruplaşma mı, ciddi misin? Okulda fazlasıyla gruplaşma çekiyorum :( Burda da mı çekeceğim yani :( Umarım dediklerini ben yaşamam ve gruplaşmayı fark etmem :(
Kime ayak uydurursan kimin suyuna gidersen ,o gruba dahil oluyon )) Kimileri ortak bir dizi izliyor oluyor sana grup,kimileri bir ünlüyü seviyor oluyor sana bir grup ,neyse ben başka birşey demiyeyim yolun açık olsun ,hayırlı kişilerle tanışabilmen dileklerimle...Zamanla çözersin herşeyi...

:hosgeldin: senin yaşıtların var forumda uyum sorunu yaşamazsın zaten yaşın hiçte önemi yok
herkes birbiriyle kolayca kaynaşabiliyor bu forumda kalıcı ol yeter bence 😉😉😉
İlk cümlen haricinde geri kalanını paketliyip kargoya verirsek tamamdır ))