başrol en iyisi olunca efsane olmaması zorallah'ın izniyle başlayabilirse bakarız efsane olacak mı olmayacak mı)
başrol en iyisi olunca efsane olmaması zorallah'ın izniyle başlayabilirse bakarız efsane olacak mı olmayacak mı)
Siz öyle zannedinForumdan bile en az 15 kisi bulurum ben .ss bütün dünya takip etcek meryemimi![]()
Dilerim otururda,yanılan ben olurum ama içimdkei o ses ne hikmetse doğruları söyliy ))
totoş doğrular .ssSiz öyle zannedindilerim ben yanılıyorumdur,yoksa niye isteyip bir sürü ekmek kapının kapanmasını,sevmediğim dizilerin bile bitmesini istemem )) hayırlısı bakalım görecez...
Dilerim otururda,yanılan ben olurum ama içimdkei o ses ne hikmetse doğruları söyliy ))
Hadi ordan be sende,sen ne anlarsın totoşmuş,seni gören duyan da ne zannedecektotoş doğrular .ss
forumun tek ağır ab si zannedecekHadi ordan be sende,sen ne anlarsın totoşmuş,seni gören duyan da ne zannedecek![]()
Yaww hee hee der güler geçerim sanaforumun tek ağır ab si zannedecek![]()
izlediğim tüm diziler ağır abYaww hee hee der güler geçerim sana![]()
Aslında bu dengesiz izleyici profilini göstermekteizlediğim tüm diziler ağır ab![]()
yok kalsın kalitesiz dizileri izleyememAslında bu dengesiz izleyici profilini göstermektesırf totale veya ab ye yönelen izleyicilerde oluşuyor. Halbuki ben gibi hem total hem ab dizilerini izleyebilirsin
![]()
Senin izlediklerinde pek kaliteli sayılamaz ya neyseyok kalsın kalitesiz dizileri izleyemembünyem kaldırmaz
![]()
çünkü totaller:::Senin izlediklerinde pek kaliteli sayılamaz ya neysesen ayrıca Total dizilerinin kaliteli olmadığını izlemeyerek nerden çıkarabiliyonsun
![]()
Offfs kısa ve net olmayan yanıtlar veriyon,herneyse seninle başa çıkamıcam ben hep aynı şeyi yazıyınçünkü totaller:::ayrıca izlediklerimin hepsinin kalitesi sabit
![]()
total=kalitesizlik panpa aksini iddaa edersen aynı cevapları alırsınOfffs kısa ve net olmayan yanıtlar veriyon,herneyse seninle başa çıkamıcam ben hep aynı şeyi yazıyınanlatamadım ki
![]()
mehmet günsr açıklama yaptı ya dizilerde artık yer almayacakmış...Mehmet Günsür Eylül'de döner umarım Nisan'da başlayan dizi mi tutarmış![]()
allahımmmmmmmm
o kanal fanlarına bakıyorumşsana yarmagül baksın
![]()
o kanal fanlarına bakıyorumş![]()