Yeni Favori Üyeler - Ekim 2014

Nisa harici diğer iki arkadaşı pek tanıdığım ve çokta denk geldiğim söylenemez. Ama 3 arkadaşa da tebrikler benim aklımda favori olmasını beklediğim başka isimler vardı. :)

Herkese çok teşekkür ederim. Bende diğer 2 arkadaşımı tebrik ediyorum. :)
@aserat54 çok teşekkür ederim :love1:
@xemrexxx bundan sonra çekeceğini var bizden :F

Ve, beni foruma bağlayan en büyük etken, ruh ikizim canım arkadaşım @Çiğdem- çok teşekkür ederim tatlım. Her zaman yanımda olduğunu biliyorum ve biliyorsun ki bende her zaman senin yanındayım :)
önemli değil şekerim yanında olucam tabikide herzaman :love1::love1::love1:
herhangi bir ay 600 mesaj yazsanda favori üye oylamasına dahil olsan ayın favoriside seçsek seni tatlım :Z:Z:Z

beni tebrik eden arkadaşların hepsine teker teker teşekkür ederim ve bende diğer iki kardaşı tebrik ederim.

@Nisa
@Walternatif White ( isminin başını at lo valla yazamiyorum :( )
@34rcp44 tebrikler :bhr:

@Çiğdem- walternatif vadi fanı (oyle hatirliyorum)tanisirsiniz bi ara

@Nisa kizzz tebrikler secilmen gerekiyordu zaten :bhr: :bhr:

@34rcp44 ben seni favori sanıyordum ama yeni olmussun tebrikler :bhr:
Insallah 3 ünüzde @Yiğitt im ( çok severim onu :bhr: ) gibi patlar gidersiniz :bhr:

@Cengo sende almaliydin bence senin hakettigini düşünüyordum ama olsun gelecek ay alirsin :bhr:

@Nisa
@Walternatif White ( isminin başını at lo valla yazamiyorum :( )
@34rcp44 tebrikler :bhr:

@Çiğdem- walternatif vadi fanı (oyle hatirliyorum)tanisirsiniz bi ara

@Nisa kizzz tebrikler secilmen gerekiyordu zaten :bhr: :bhr:

@34rcp44 ben seni favori sanıyordum ama yeni olmussun tebrikler :bhr:
Insallah 3 ünüzde @Yiğitt im ( çok severim onu :bhr: ) gibi patlar gidersiniz :bhr:

@Cengo sende almaliydin bence senin hakettigini düşünüyordum ama olsun gelecek ay alirsin :bhr:
En yakın zamanda olurum umarım.

@cookies (eski) Vadi'yi sevdiğim doğrudur ama Pusu'yu bırakalı yıllar oldu. O yüzden fanı olduğum sanmıyorum. :D Şaka bir yana hiçbir dizinin fanı değilim, ruh gibi yaşıyorum şu aralar. :D

Heisenberg ve W.Bishop üstatlara olan saygımdan ötürü nick değişme durumum yok gibi. :D

@cookies (eski) Vadi'yi sevdiğim doğrudur ama Pusu'yu bırakalı yıllar oldu. O yüzden fanı olduğum sanmıyorum. :D Şaka bir yana hiçbir dizinin fanı değilim, ruh gibi yaşıyorum şu aralar. :D

Heisenberg ve W.Bishop üstatlara olan saygımdan ötürü nick değişme durumum yok gibi. :D

Kolay bisey yap bence :bhr: o bastaki walernatif midir nedir ne yazabiliyorum ne okuyabiliyorum :)
Sahi bi ara forumda heisenberg vardi noldu ona :)

Ne biliyim bi vadi konusunda tanınmıştık :)