Geçici bir süre için yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
Şu son zamanlarda eskisi kadar eğlenemiyorum ve de eğlendiremiyorum.Bundan en fazla 7-8 ay önceki benle şu anki beni kıyaslarsanız zaten fark çok belli :) Ne olursa olsun yanlış anlaşılmalara sebep olmaya,diğer üyeleri kırmaya ve farklı görüşlere saygısızlık yapmaya hakkım yok.Fakat son zamanlarda ben bunların hepsini yapıyorum.Zaten sıkıldım da.Bu daha önceki emeklilik kararım gibi değil,bu kez kendim zamanı geldiğini düşünene kadar foruma herhangi bir şekilde girmeyeceğim. (Çakallık edip farklı ID'lerden de tabi) Kısacası,kendinize iyi bakın.Kalıcı bir ayrılık değil bu...Bulunduğum yeri sonuna kadar hak edecek kalitede bir insan olmadan dönmeyi düşünmüyorum.Yani gerekli bu :) Ne zaman olacağı belli değil.Belki hemen birkaç saniye sonra pişman olur silerim,belki de 15-20 yılı geçer...Ama değeceğine inanıyorum...Kendinize iyi bakın...Bana her zaman msnden ulaşabilirsiniz.Saygılar...

Sen en iyisini bilirsin bencede bu gerekliydi kafan dağınık galiba bilmiyorum ama...
Biraz dinlen eski doğanı bekliyoruz :)

çok özlemiştik zaten o halini senn öyle olmadan dönme lan

Lig TV'miz yok ki :(
Ama okudum netten. Keşke olmasa böyle pozisyonlar ama oluyor dönem dönem yapacak bir şey yok. Dünyanın her yerinde oluyor...

neden bukdar saygısızca burda konuşabılıosunuz?
gidip muhabbet edicekseniz msnde falan yapın bnları cocuk adam gbı konu açmış siz neler yapıosunuz ayıp yani ozan yakıstramadım!

bu arada kendisi çok ciddiymiş en az 3 hafta falan beklemesnler dedi.ama belli de değilmiş adam olma hızına bağlıymış.

Korn sensiz tad çıkmaz. Tabi sana kalmış. Her zaman kredisi olan bir üyesin.

neden bukdar saygısızca burda konuşabılıosunuz?
gidip muhabbet edicekseniz msnde falan yapın bnları cocuk adam gbı konu açmış siz neler yapıosunuz ayıp yani ozan yakıstramadım!

bu arada kendisi çok ciddiymiş en az 3 hafta falan beklemesnler dedi.ama belli de değilmiş adam olma hızına bağlıymış.

Tamam bizim yaptığımız ayıp olabilir,ama bu konuşma da son toplantıda alınan kararlardan biridir.Yani iç içe,samimi bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz.Ben Doğan'dan özür diliyorum bu konuşmayı burda yaptığımız için.Ama inan en az senin kadar bizde dönmesini istiyoruz.Onsuz olmaz çünkü

Konu mındar olmuştur Doğan doğru karardadır desteklerim bu konuda forumdaki eski tadı bulamıyorum.Her şey hayırlısı olur birader.

Forumda kimse doğru düzgün online olmadığı için ortam bulunamıyo olunabilir.Yanlış anlama bunu iğnelemek için kesinlikle söylemiyorum ama durum bu.Eskilerden de kimse eskisi kadar online olmuyor maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...