Halkın Polisi 68.Bölüm 29 Ekim Özel Bölümü

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,367
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
434097490_640.jpg
rtuk-akilli-isaretler---olumsuz-ornek-olusturabilecek-davranislar-1282810445.gif

Halkın Polisi
68.Bölüm
Umut ve fahro birgün hedefi ebru onlara iş teklifi verir
dizi oyuncuların yaşamını anlatan dizi şampiyon tv de baskı sonucunda pt 2 de yayınlamak zorunda kalır
Halkın kahramanların dizisinin İşid konusu menzil cemaatini kötü gösterdi diye zannedip şikayette bulunurlar ozaman şampiyon tv de yayınlanan tekrarları yerine Halkın adamı adlı dizisinin tekrarlarını koydu
Şampiyon tv o kadar dizi şipariş etmişti ve almıştı nereye koyacakları belli değil
Rıza baba ne şampiyon tv miş bir vergi kaçakçılığından tutuklananlar var
bağcılar
Ardından o şampiyon tv kasımpaşa örgütü ve Edison mafyası hayranları tarafından basılır Polat Alemdarın adamlarırız kimse dinimizi kötüleyemez molotof kokteyi atılır Amerikan polis ve ekibi o kazada bombayla patlatırlar ekibi
EBRU Televizyon yayınlarında vurulanları gösterir
29 Ekim provası için hazırlarken çocuğunu ama onların Suriyeli arkadaşları
Suriyeli Esada yaptıkları ihaneti ödeyecekler 29 ekimde büyük ses getireceğiz prova yapıcaz hedef bir Alışveriş merkezi
Ebruda Umutta hazırlar bombalarını birisi bombayı Taksimde Galatasaray hamamına koyar
Umut gider fransız lisesine koyar bombayı
Ankara
Ulaştırma bakanı bütün önlemler alındı demi en sonki gibi kaza istemiyorum
kızılay meydanındaki polis teröre lanet protestosuna gaz bombası atınca patlar
Atatürk Partisi ve Bozkurt partisi bu nasıl süreç bir yerde üç bomba hemde 28 ekim de
29 Ekimin kutlamasını bomba patlatıcak diye yasaklarsan statlarda işte geldi korkunu çağırırsan gelir işte böyle
washington
Türkiyede olanlar çok korkunç ama güvenimiz var demek yalan olur polislere
Bodrum
29 ekim olmuştur
Terörle mücadele ekibi rahattır Azerbaycan Türkmenistan kazakistan özbekistan dağıstan kırım sincar uygur bölgesi yakutistan başkortostan moğolistan
Ama istanbula kaddafi hayranları saddam hayranları Hüsnü mübarek hayranları toplanır
lunapark gemisi ve Halikarnas otobüsünü roket atarla patlatan Pensilvanya eyaleti
Pensilvanya işte bizde buna pararel bomba deriz yeter bush hayranları isyan etti sarkozy hayranlarıda
bir anda 29 ekimde arda arda patlayan 29 taksimde 10 şişlide 2014 tanede çağlayam adliyesinde patlar ve 91 bomba da bir ilk okulda patlar hacıosmanda yeni kapıda yanan insanlar vardır
Rıza pes yani
Hüsnü yetişemiyoruz her yer karıştı 29 ekimde her yerde yangın var roket atarlı bazukalı saldırı varmış
68.Bölüm sonu

aaa ne yaptın sen cnm @pompy her ilde bomblar patlamtışsın yine bari 29 ekimi güzel birşey yap kimse ölmesin :kiki::kiki::kiki:

Bombaları yine patlatmış reis :) rıza baba videosu güzel bu arada küçük çubuk büyük çubuğu yutar daha sonraki bölüm rıza soydan 😉

Ne anladığımı ben bile anlamadım .

Yahu @pompy şunu biraz anlaşılır kıl!! Ayrıca dizi geçen bölüm kü konusundan saptı...

Bunlarla ne alakası var allah aşkınaa ,şimdi snein diziden bahsediyorum ben
Bir ülke lideri CIA AJANI üyesiymiş eğer o büyük ortadoğu projesini gerçekleştiremezse öldürülüp gezi parkına gömeceklermiş
bunlardaki komplo teorisini yazdım

@gözlemci konu bu

Son düzenleme:
Bir ülke lideri CIA AJANI üyesiymiş eğer o büyük ortadoğu projesini gerçekleştiremezse öldürülüp gezi parkına gömeceklermiş
bunlardaki komplo teorisini yazdım

@gözlemci konu bu
Off pompy kafayı hükümetle bozmuşsun bence biraz gerçekleri görelim hep burnumuzun dikine gitmeyelim,bu bölüm bambaşka diğer bölüm apayrı zaten...

Yanlış kişiye çattın dostum ben vadiyi hiç mi hiç izlemedim 2 bölüm izlemekle de çok izlemiş olmam heralde.
Halkın Polisi 69.Bölüm fragmanı
Rıza amir ve ekibi görünmez katil CIA ajanının peşinden giderken işlerin karışması
pedofil suçlularından ve özellikle dünyadaki Erkeklere takan Bir kız Ailesinden birisi kumara yatırıp fuhuş çetesi liderinin çocuğuyla evleniyor ve bu Çişel Bir ölenin kardeşi Çiğdemin