Çiğdemin Zoraki Evliliği 7. Bölüm

1. Ve 3. Önemli değil bunlar olur da cinselliği o halde düşünmek hic olmamış. İnsanin birinci güdüsü sağ kalma (doyma) en son arzusu üremedir. Mantıklı düşünelim. İnsan sağ kalmazsa nasıl çocuk yapsın.

Iyide orda abisi falan diye belirtmemis yildirim sonmeze git demis yonlendirmis onu 😉
Pardon. neden kız kardeşinin kim olduğunu yazmaz. Kız kardeşi onun nasıl kurtuluşu olur. ablası olsa neyse de

Mektubu okuduktan sonraki kısım olmamış

Pardon. neden kız kardeşinin kim olduğunu yazmaz. Kız kardeşi onun nasıl kurtuluşu olur. ablası olsa neyse de

Çünkü @aserat54 cocugunu zengin bi adama satti ve kizinin ismini bilmiyor bi @*YıldırıM* i biliyor :)

1. Ve 3. Önemli değil bunlar olur da cinselliği o halde düşünmek hic olmamış. İnsanin birinci güdüsü sağ kalma (doyma) en son arzusu üremedir. Mantıklı düşünelim. İnsan sağ kalmazsa nasıl çocuk yapsın.
Haklisin 😱 bn orda @Nisa nin ağzından tasvir yapmaya calistim ilk carpisma sahnesi misali ilerde aşk fogabilir demeye çalıştım :)

Çünkü @aserat54 cocugunu zengin bi adama satti ve kizinin ismini bilmiyor bi @*YıldırıM* i biliyor :)

Haklisin 😱 bn orda @Nisa nin ağzından tasvir yapmaya calistim ilk carpisma sahnesi misali ilerde aşk fogabilir demeye çalıştım :)

Babanın kızını sattığı anlaşılıyor da bu onlar için nasıl umut olabilir ??? İlla ask sahnesi yacaksan yıldırımı ağzından bir şey yazabilirdin

Babanın kızını sattığı anlaşılıyor da bu onlar için nasıl umut olabilir ??? İlla ask sahnesi yacaksan yıldırımı ağzından bir şey yazabilirdin
Kızın zengin olduğunu biliyor o yüzden umut olabilcegini düşünüyor :)
Ayrica dizimin entrikasini bana anlattiriyosun surda hepsi ilerki bolumlerde ortaya cikacak :)

Kızın zengin olduğunu biliyor o yüzden umut olabilcegini düşünüyor :)
Ayrica dizimin entrikasini bana anlattiriyosun surda hepsi ilerki bolumlerde ortaya cikacak :)
Tek mantıklı açıklaması kizin annesi olmuş ondan miras kalmistir, ama velayet babada olduğu için kızın zenginliği işe yaramaz durumda kardeş yerine abla olsa sorun kalmayacak aslında

Tabi birde baba bilmiyordu kizin ismini zengin olduğunu nerden biliyor)))

Tek mantıklı açıklaması kizin annesi olmuş ondan miras kalmistir, ama velayet babada olduğu için kızın zenginliği işe yaramaz durumda kardeş yerine abla olsa sorun kalmayacak aslında

@xemrexxx in paralari ne güne duruyor ayol @Çiğdem- birazcik kiz kardesine para versin entrika çevirip :)
Tabi birde baba bilmiyordu kizin ismini zengin olduğunu nerden biliyor)))
Gelecek bölümün ilk sahnesi yani 1991 yilinda bunu aciklayacagim :)

Eline sağlık. Çok güzel yazmışsın. Bende bu dizide kendimi görmek isterim ama :)

Yiğit'e yazık etme :D Benim diğer adımı kullan istersen; Hasan :)

Begendigin icin tesekkurler :)
Bakarim tabiki hatta hatta az önce baktim :)
Bu bölümde @Nisa ve @sokak sanati na ağırlık verdim ama boyle olmasi gerekiyordu zaten diger bolumlerde sizin rolunuz fazla olcak yine :)
aaa şimdi okudum bende evet cnm @Nisa papucumu dama atmaya devam ediyor haha:F
y bir an çiğdemin zorakı evliliği değilde yanı nisanın zorkaı evliliği gibi hissettim :kiki::kiki:
ama tatlımın aktif olmasından memnunum ben senaryoda eline sağlık cookies :bhr::bhr: