- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Iyide orda abisi falan diye belirtmemis yildirim sonmeze git demis yonlendirmis onu 😉4. Babası direk abisinin ismini neden yazmaz)))
Iyide orda abisi falan diye belirtmemis yildirim sonmeze git demis yonlendirmis onu 😉4. Babası direk abisinin ismini neden yazmaz)))
Pardon. neden kız kardeşinin kim olduğunu yazmaz. Kız kardeşi onun nasıl kurtuluşu olur. ablası olsa neyse deIyide orda abisi falan diye belirtmemis yildirim sonmeze git demis yonlendirmis onu 😉
Çünkü @aserat54 cocugunu zengin bi adama satti ve kizinin ismini bilmiyor bi @*YıldırıM* i biliyorPardon. neden kız kardeşinin kim olduğunu yazmaz. Kız kardeşi onun nasıl kurtuluşu olur. ablası olsa neyse de
Mektubu okuduktan sonraki kısım olmamış
Haklisin 😱 bn orda @Nisa nin ağzından tasvir yapmaya calistim ilk carpisma sahnesi misali ilerde aşk fogabilir demeye çalıştım1. Ve 3. Önemli değil bunlar olur da cinselliği o halde düşünmek hic olmamış. İnsanin birinci güdüsü sağ kalma (doyma) en son arzusu üremedir. Mantıklı düşünelim. İnsan sağ kalmazsa nasıl çocuk yapsın.
Çünkü @aserat54 cocugunu zengin bi adama satti ve kizinin ismini bilmiyor bi @*YıldırıM* i biliyorPardon. neden kız kardeşinin kim olduğunu yazmaz. Kız kardeşi onun nasıl kurtuluşu olur. ablası olsa neyse de
Mektubu okuduktan sonraki kısım olmamış
Haklisin 😱 bn orda @Nisa nin ağzından tasvir yapmaya calistim ilk carpisma sahnesi misali ilerde aşk fogabilir demeye çalıştım1. Ve 3. Önemli değil bunlar olur da cinselliği o halde düşünmek hic olmamış. İnsanin birinci güdüsü sağ kalma (doyma) en son arzusu üremedir. Mantıklı düşünelim. İnsan sağ kalmazsa nasıl çocuk yapsın.
Babanın kızını sattığı anlaşılıyor da bu onlar için nasıl umut olabilir ??? İlla ask sahnesi yacaksan yıldırımı ağzından bir şey yazabilirdinÇünkü @aserat54 cocugunu zengin bi adama satti ve kizinin ismini bilmiyor bi @*YıldırıM* i biliyor
Haklisin 😱 bn orda @Nisa nin ağzından tasvir yapmaya calistim ilk carpisma sahnesi misali ilerde aşk fogabilir demeye çalıştım
Kızın zengin olduğunu biliyor o yüzden umut olabilcegini düşünüyorBabanın kızını sattığı anlaşılıyor da bu onlar için nasıl umut olabilir ??? İlla ask sahnesi yacaksan yıldırımı ağzından bir şey yazabilirdin
Tek mantıklı açıklaması kizin annesi olmuş ondan miras kalmistir, ama velayet babada olduğu için kızın zenginliği işe yaramaz durumda kardeş yerine abla olsa sorun kalmayacak aslındaKızın zengin olduğunu biliyor o yüzden umut olabilcegini düşünüyor
Ayrica dizimin entrikasini bana anlattiriyosun surda hepsi ilerki bolumlerde ortaya cikacak
Tek mantıklı açıklaması kizin annesi olmuş ondan miras kalmistir, ama velayet babada olduğu için kızın zenginliği işe yaramaz durumda kardeş yerine abla olsa sorun kalmayacak aslında
Gelecek bölümün ilk sahnesi yani 1991 yilinda bunu aciklayacagimTabi birde baba bilmiyordu kizin ismini zengin olduğunu nerden biliyor)))
Tamam dizideki Yiğiti oldurcem(var normalde bu bolumde sahnesi yok ) yeni bi yigit ekliycemEline sağlık. Çok güzel yazmışsın. Bende bu dizide kendimi görmek isterim ama
Zaten olcek yigit ayol bakmiyor senaryoma senide eklerimYiğit'e yazık etme Benim diğer adımı kullan istersen; Hasan
Tamam bekliyorum
aaa şimdi okudum bende evet cnm @Nisa papucumu dama atmaya devam ediyor hahaBegendigin icin tesekkurler
Bakarim tabiki hatta hatta az önce baktim
Bu bölümde @Nisa ve @sokak sanati na ağırlık verdim ama boyle olmasi gerekiyordu zaten diger bolumlerde sizin rolunuz fazla olcak yine