Şapkalı harflerin kullanımı kaldırdı TDK. 😉 Ğ var sadece.Şu Günahkâr yazılırken şapka koyulmamış ne düşünüyorsun @xemrexxx sence özenli bir iş olmayacak mı?![]()
Şapkalı harflerin kullanımı kaldırdı TDK. 😉 Ğ var sadece.Şu Günahkâr yazılırken şapka koyulmamış ne düşünüyorsun @xemrexxx sence özenli bir iş olmayacak mı?![]()
Saçmalama ne ara kaldırdı kim kaldırmışŞapkalı harflerin kullanımı kaldırdı TDK. 😉 Ğ var sadece.
Gir Google'ye bak kaldırıldı çok oldu hatta. Yalan mı söyleyecem.Saçmalama ne ara kaldırdı kim kaldırmış![]()
Onlar kaldırmış olabilirler ben kaldırmadım.Gir Google'ye bak kaldırıldı çok oldu hatta. Yalan mı söyleyecem.![]()
Tamam işte yani afişte öyle kullanılmaması hata değil.Onlar kaldırmış olabilirler ben kaldırmadım.![]()
Bana göre hata sanane arkadaşım.Tamam işte yani afişte öyle kullanılmaması hata değil.![]()
Bana göre hata ne ya.Bana göre hata sanane arkadaşım.![]()
Şapkayı kaldırırken bana mı sordular yani ben okul hayatımda böyle öğrendim kabullenmiyorum.Bana göre hata ne ya.![]()
Devletimiz TDK'ya bilgili adamlar atıyor sana niye sorsunlar.Şapkayı kaldırırken bana mı sordular yani ben okul hayatımda böyle öğrendim kabullenmiyorum.![]()
Bunun bilgiliyle bilgisizle alâka şimdi. Şapka kullanımı önemlidir. Hala yazdığımda halâ kelimesini anlamam mümkün mü?Devletimiz TDK'ya bilgili adamlar atıyor sana niye sorsunlar.![]()
Cümlenin akışına göre anlaşılır.Bunun bilgiliyle bilgisizle alâka şimdi. Şapka kullanımı önemlidir. Hala yazdığımda halâ kelimesini anlamam mümkün mü?
Cümle içerisinde sürekli yazdığım için unutulabiliyor ama genel olarak baktığımızda başlıklarda kullanıyorum. Şimdi kesin başlıklarda kullanmadığım bir yeri bulur çıkarırsın önüme.Cümlenin akışına göre anlaşılır.Ayrıca madem bu kadar önemsiyorsun bu şapkaları mesajlarında niye nadiren görüyorum.
![]()
Nereye kayboluyormuşum.Şimdi ben neysede sen bilemedim arada kaybolup gidiyorsun yaa.
Bu arada sen niye kış gelmesine rağmen buradasın.😱
Nereye kayboluyormuşum.
Hem okul hem forumu aynı anda yürütebiliyorum sıkıntı yok.![]()
Yok işte bu sene düzene oturdu.Sıkıntı olmasın zaten geçen sene öyleydide ona binaen.![]()
Yok işte bu sene düzene oturdu.![]()
Kim kimi yeniyor görüyoruz.güzel olmuş seni yenmek iyi olacak bu sene.![]()
Kim kimi yeniyor görüyoruz.![]()
😱 Geçen hafta açık ara mıydı.bu hafta yine açık ara yapıcam geçen haftaki gibi.![]()
😱 Geçen hafta açık ara mıydı.