Çığlık artık 20.00 kaçırma diye erkene aldım
Hangi gün 20 😉Hayırlı olsun 😉 ,ben her türlü desteği vermeye hazırım konukda olabilirim hatta şimdiden kolay gelsin başarılar dilerim 🙂
Pazartesi artıkHangi gün 20 😉
Cuma günü yap normalde
Tamamdır,Duyurabildiğim kişilere ulaşıcam 😉Hayırlı olsun 😉 ,ben her türlü desteği vermeye hazırım konukda olabilirim hatta şimdiden kolay gelsin başarılar dilerim 🙂
O zaman seni de sıraya aldım, diğerlerine de duyurmaya çalışabilirsen çok sevinirim...
Teşekkürler, her bölümde bir kişiyi alacağım. İlk olarak sizleri sıralamaya aldım bile o zaman. Ayrıca diğerlerine de duyurabilirseniz çok sevinirim...
@aserat54 ozaman ilk haftaya @FahriyEvcen al 2.haftayada beni alırsınBiz ayrılamıyoruz 2'mizi birden alıp ilk bölüme özel birşey yapabilirsin.
Tamam, öyle olacak zaten...
Başvuru yapmak istersen yapabilirsin, seni sıraya alabilirim...Hayırlı olsun başarılar
başarılar diliyorum güzel bir iş çıkıcak ortaya duymayan kalmasın bencedeBir aksilik olmazsa sırasıyla @FahriyEvcen, @Çiğdem-, @gözlemci, @denizz19 ve @cookies, ilk 5 bölümün konukları olacak...
Yakında yayın gününü de belirleyeceğim. Ben Pazar günü planlıyorum, ama düşüneceğim. Bu arada herkese duyurmaya çalışırsanız programı, çok mutlu olurum. Yapacağımız röpörtajları şimdiden merakla bekliyorum...
Herkesin başvurularını da bekliyorum...
Çoğu kişiye özelden duyurmaya çalışacağım, hadi hayırlısı...başarılar diliyorum güzel bir iş çıkıcak ortaya duymayan kalmasın bencede
En iyi yol o bencede 😉 öyle yaparsan duymayan kalmaz sanırım 🙂Çoğu kişiye özelden duyurmaya çalışacağım, hadi hayırlısı...
Fragman işte bu ?Daha yeni görüyorum , özelden söylemiştin fakat fragmanı görmemiştim.
Hayırlı olsun , bekliyoruz.
Fragman yok ki...