Aserat54 ile Yüz Yüze Yakında Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başarılar dilerim. :X

Başarılar dilerim. :X
Başvuru yapmak istersen beklerim... :)

Hayırlı olsun umarım ilgi görür :)
Başvuru yapmak istersen beklerim... :)

Hayırlı olsun 😉 ,ben her türlü desteği vermeye hazırım :) konukda olabilirim hatta :) şimdiden kolay gelsin başarılar dilerim 🙂

@aserat54 günü pazarteai sali çarşamba veya persembe olursa büyük ilgi görür :)
@gözlemci senaryonu bu aksam 10 da paylas sende 11 de paylasirsan okuyamam :)
Çığlık artık 20.00 :A kaçırma diye erkene aldım :D

Hayırlı olsun 😉 ,ben her türlü desteği vermeye hazırım :) konukda olabilirim hatta :) şimdiden kolay gelsin başarılar dilerim 🙂

O zaman seni de sıraya aldım, diğerlerine de duyurmaya çalışabilirsen çok sevinirim... :)

Konuk olabilirim özelden yazmaya gerek yok zamanı geldiğinde ya da istediğin bir zaman konuk olabilirim. :)

Hangi gün 20 😉
Cuma günü yap normalde :)
Pazartesi artık :D
Özel mesajdan bakabilirsin 🙂

O zaman seni de sıraya aldım, diğerlerine de duyurmaya çalışabilirsen çok sevinirim... :)
Tamamdır,Duyurabildiğim kişilere ulaşıcam 😉

Konuk olabilirim özelden yazmaya gerek yok zamanı geldiğinde ya da istediğin bir zaman konuk olabilirim. :)
Tamam, seni de aldım sıraya. Aşkın Alfabesi'nin ilk iki bölümüne de yorumlarını bekliyorum... :)

Pazartesi artık :D
Özel mesajdan bakabilirsin 🙂

Tamamdır,Duyurabildiğim kişilere ulaşıcam 😉
Teşekkür ederim şimdiden... :)

Son düzenleme:
Bir aksilik olmazsa sırasıyla @FahriyEvcen, @Çiğdem-, @gözlemci, @denizz19 ve @cookies, ilk 5 bölümün konukları olacak... :D

Yakında yayın gününü de belirleyeceğim. Ben Pazar günü olmasını planlıyorum, ama düşüneceğim. Bu arada herkese duyurmaya çalışırsanız programı, çok mutlu olurum. Yapacağımız röpörtajları şimdiden merakla bekliyorum... :)

Herkesin başvurularını da bekliyorum... :)

Bir aksilik olmazsa sırasıyla @FahriyEvcen, @Çiğdem-, @gözlemci, @denizz19 ve @cookies, ilk 5 bölümün konukları olacak... :D

Yakında yayın gününü de belirleyeceğim. Ben Pazar günü planlıyorum, ama düşüneceğim. Bu arada herkese duyurmaya çalışırsanız programı, çok mutlu olurum. Yapacağımız röpörtajları şimdiden merakla bekliyorum... :)

Herkesin başvurularını da bekliyorum... :)
başarılar diliyorum güzel bir iş çıkıcak ortaya :) duymayan kalmasın bencede :)

Daha yeni görüyorum , özelden söylemiştin fakat fragmanı görmemiştim. :)
Hayırlı olsun , bekliyoruz. :X

Daha yeni görüyorum , özelden söylemiştin fakat fragmanı görmemiştim. :)
Hayırlı olsun , bekliyoruz. :X
Fragman yok ki... :)