'Fatih Harbiye' Final Yapmayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Show Tv ekranlarında yayınlanan 'Fatih Harbiye' dizisi final yapmayacak.

Başrollerinde Kadir Doğulu , Neslihan Atagün'ün bulunduğu , sevilen dizi ekranlara veda etmeyecek. Dizi kaldığı yerden devam edecek. Koliba Film final haberleri hakkında kısa bir açıklama yaparak bu konuya netlik getirdi. Dizinin final yapacağı haberlerinin gerçek dışı olduğunu , dizinin cumartesi akşamları yayınlanmaya devam edeceği açıklandı.

150720130010129788589_2.jpg

show 0.99 rating üstü her yapımı devam ettirebilme fedakarlığına sahip, helal olsun :F

Ben hala nasıl devam ettiğine şaşıyorum.
Harcadığı ücreti nasıl karşılıyor merak ediyorum.

Iyi haber, izlemiyorum ama bi dizinin daha yayindan kaldirilmayacagina sevindim.

Sevindim izleyicileri adına bence gün değiştirse çok daha iyi oranlar alabilir. :) @Ahmad sen ne diyorsun bu dediğime? :D

Sevindim izleyicileri adına bence gün değiştirse çok daha iyi oranlar alabilir. :) @Ahmad sen ne diyorsun bu dediğime? :D
Evet katılıyorum. Karşısında aynı kitleye sahip olduğu ayrıca yaz boyunca devam ederek izleyiciyi çeken Kiraz Mevsimi ve Güllerin Savaşı var, Fatih Harbiye ise daha geç yayına girerek 1 adım geriden başladı. Kanalın Pazar-Pazartesi günleri boş, Pazartesi zor bir gün o yüzden Pazar daha çok ilgi görür. Pazar yeni başlayan diziler bile 2. haftada zirveyi aldı. :)

Evet katılıyorum. Karşısında aynı kitleye sahip olduğu ayrıca yaz boyunca devam ederek izleyiciyi çeken Kiraz Mevsimi ve Güllerin Savaşı var, Fatih Harbiye ise daha geç yayına girerek 1 adım geriden başladı. Kanalın Pazar-Pazartesi günleri boş, Pazartesi zor bir gün o yüzden Pazar daha çok ilgi görür. Pazar yeni başlayan diziler bile 2. haftada zirveyi aldı. :)
Aynen bende Pazar gününe geçmesini istiyorum hazır o günde yeni diziler tam anlamıyla kitle edinmemişken hemen değiştirseler iyi olurdu. :)

Dizinin tekrarları çok iyi gidiyor ama yeni bölüme yansımıyor bu kesinlikle günüyle ilgili. :)

Aynen bende Pazar gününe geçmesini istiyorum hazır o günde yeni diziler tam anlamıyla kitle edinmemişken hemen değiştirseler iyi olurdu. :)

Dizinin tekrarları çok iyi gidiyor ama yeni bölümüne yansımıyor bu kesinlikle günüyle ilgili. :)
Aynen. :)
Bence diziyi bu hafta özetsiz yayınlayarak deniyorlar, eğer yine yükseliş yaşamazsa gün değişikliği olacak. :)

Sevenleri için iyi olmuş biraz da mantıklı bitirse showun elinde yerine koyacak başka bir şey yok biraz da mecburen devam ettiriyor.

Bana da dünkü reytinglerinden sonra yapacak gibi geliyor. :D Bari bir Pazar deneseler. :(