Mehmet Canın Maceraları 2.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,367
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
s_Rtuk%20Akilli%20Isaretler%207%20Yas%20Ve%20Uzeri%20Icin01.gif
RTUK_AKilli_Isaretler_Siddet_Korku_3a470_450x450.png
rtuk-akilli-isaretler---olumsuz-ornek-olusturabilecek-davranislar-1282810445.gif

2.BÖLÜM
urfada terör eylemi
Mehmetcan ve ekibi iş başına düşer aşiretini devreye sokar silahlı çatışma çıkar mehmet ağanın konağını kuşatan tecavüzcünün adamları polis gelir tecavüzcüyü yakalar mehmet can ve ekibinin yardımıyla
Mehmet can ve ekibi Halkın güvenliği için gizli ekip kurarlar Mehmet Canın lakabı Küçük ağadır
Mehmet ağa hoş gelmuşindir mehmet can
mehmet can yanındaki kız kim
mehmet can bizim evin kapıcısının kızı evlendiriyorlardı bende kaçırdım düğünden
mehmet ağa maşallah abartmışsın
Maho istanbulun altını üstüne getirmişsin çetenle
fettah ve musti terör örgütünün eline düşer ya şirin evlenicek der yada arkadaşların ve ailen ölür karar ver
bombalı tuzakları ayarlarlar
urfa Çocuk şubeyi arayan Mehmet can ve ekibi Aylin amir ve ekibiyle arkadan gelen mehmehtcan ve aşireti bitti buraya kadar dağa çıkan Polis fettahla mustiyi kurtarır
urfada terör örgütü mahoyu kaçırır yakar radikal islamcılar ajan diye infaz kararını verir
Mahoyu canlı canlı gömen İşid attığı taşlarla
Fettah emrin Küçük ağam
Mehmet can istikamet Suriye
Mehmet ağa tamam bomba imha ekibini çağırdık bombalar imha edildi
Sinem ne bombamı
Ali tam reklamlık oldu
Bülent nerdeyse ölüyorduk ne reklamı
Arzu pes yani
Yeşim olanları duydum geçmiş olsun
Okulun bahçesi yıkıp saray yapmak için o tecavüz tuzağını kurmuşlar Okulun adınıda polat alemdar ilk öğretim okulu yapacaklarmış
Belediye başkanına pusu yapan belediye başkan yardımcısı
belediye başkanının ailesi
Nusret Amire gider olanları anlatır
telefon sinyalinden izlerini bulur cesedini bulmuşlardır yanmış ve ve o tecavüz edilen okul kızlarınıda yakıp çöp kontenırına atmışlardır
Nusret Amir bunu yapanlar insan değil
2.Bölüm sonu

Son düzenleme:
hahahha mehmet can diyorki kapıcımızın kızı evleniyordu düğünden kaçırdım diyor hhah:F

Mahoyu yakiyorlar sonra hala canlı oluyor adam ve canlı canlı görmüyorlar))

Bu dizide size oldu klasik pompy hikayesi patlama çatlama az biraz siyasi gönderme)))

Sen bu diziyi aynen yazmakla ceza yemen gerekmiyormu?? (b)

Fena olmamış güncel konuları işidi felan katmışsın küçük ağaya ,katılmadığım yerlerde olsa güzel olmuş @pompy

Son düzenleme:
s_Rtuk%20Akilli%20Isaretler%207%20Yas%20Ve%20Uzeri%20Icin01.gif
RTUK_AKilli_Isaretler_Siddet_Korku_3a470_450x450.png
rtuk-akilli-isaretler---olumsuz-ornek-olusturabilecek-davranislar-1282810445.gif

2.BÖLÜM
urfada terör eylemi
Mehmetcan ve ekibi iş başına düşer aşiretini devreye sokar silahlı çatışma çıkar mehmet ağanın konağını kuşatan tecavüzcünün adamları polis gelir tecavüzcüyü yakalar mehmet can ve ekibinin yardımıyla
Mehmet can ve ekibi Halkın güvenliği için gizli ekip kurarlar Mehmet Canın lakabı Küçük ağadır
Mehmet ağa hoş gelmuşindir mehmet can
mehmet can yanındaki kız kim
mehmet can bizim evin kapıcısının kızı evlendiriyorlardı bende kaçırdım düğünden
mehmet ağa maşallah abartmışsın
Maho istanbulun altını üstüne getirmişsin çetenle
fettah ve musti terör örgütünün eline düşer ya şirin evlenicek der yada arkadaşların ve ailen ölür karar ver
bombalı tuzakları ayarlarlar
urfa Çocuk şubeyi arayan Mehmet can ve ekibi Aylin amir ve ekibiyle arkadan gelen mehmehtcan ve aşireti bitti buraya kadar dağa çıkan Polis fettahla mustiyi kurtarır
urfada terör örgütü mahoyu kaçırır yakar radikal islamcılar ajan diye infaz kararını verir
Mahoyu canlı canlı gömen İşid attığı taşlarla
Fettah emrin Küçük ağam
Mehmet can istikamet Suriye
Mehmet ağa tamam bomba imha ekibini çağırdık bombalar imha edildi
Sinem ne bombamı
Ali tam reklamlık oldu
Bülent nerdeyse ölüyorduk ne reklamı
Arzu pes yani
Yeşim olanları duydum geçmiş olsun
Okulun bahçesi yıkıp saray yapmak için o tecavüz tuzağını kurmuşlar Okulun adınıda polat alemdar ilk öğretim okulu yapacaklarmış
Belediye başkanına pusu yapan belediye başkan yardımcısı
belediye başkanının ailesi
Nusret Amire gider olanları anlatır
telefon sinyalinden izlerini bulur cesedini bulmuşlardır yanmış ve ve o tecavüz edilen okul kızlarınıda yakıp çöp kontenırına atmışlardır
Nusret Amir bunu yapanlar insan değil
2.Bölüm sonu
şu şiyaset göndermelerinden vazgeç artık , komik duruma düşüyorsun.
fikrin neyse onu söyle.

Dur soralım
@mrt-06 senaryo bölümünde siyasi göndermeler yasak mı yoksa serbest mi forumda ? :)
Pompy ona göre yapacakmista :)
şimdi o Yakamoz-Asiye söyler yeni bir kural ekler demokratik bir yerdeyiz yanlış gördüğüme gönderme yapılır ben yaptım oldu tarzına çok benziyor küçük ağanın siyaset yönü yoğun ama