21 Ekim 2014 Salı Reyting Sonuçları

Küçük ağa gönderme yapıyor diye düşüyor şimdide geziye gönderme ve hababam sınıfına gönderme yaptı
Dizinin uzayacak konusu pek yok maalesef pompy düşüş senaryo kaynaklıdır muhtemelen..

ne alakası var :A misal şimdi insanlara tmc diyince sıcak aile dizileri geliyi akla; ay yapım diyince kaliteli diziler geliyidi şimdi ergenik diziler geliyi; mf yapım diyince ergenler hurra:A bunun gibi yapım şirketi kendini belli eidiyi :X
Tamamda her dizisi tutuyor mu? Yoo. :)

Tek sorun Küçük Ağanın geçen seneki gibi tadının olmadığı kaderimin Yazdığı Gün'ün ise totallik konusu olduğu onu ab ye dönüştürenin ne odluğunu bilemesemde güzel dizi ....

kyg gün mü kaliteli :(((((
:Fkyg başlamadan o kadar ülke canneste talip oldu diziye ama ka dizisi için şu ana kadar 1 tane bile duymadım yurtdışı haberi:Dayrıca evet kalitesiz...
türk dizi sektörü bu dizilerle daha da kötüye gidecek gibi bir hissim var ama allahtan tims ve meryem var bir kösem bişr de meryemin dizisi ile zirvedeyiz:D

:Fkyg başlamadan o kadar ülke canneste talip oldu diziye ama ka dizisi için şu ana kadar 1 tane bile duymadım yurtdışı haberi:Dayrıca evet kalitesiz...
türk dizi sektörü bu dizilerle daha da kötüye gidecek gibi bir hissim var ama allahtan tims ve meryem var bir kösem bişr de meryemin dizisi ile zirvedeyiz:D
yurtdışına satılan her dizi kaliteli demek değil :F ayrıca kyg talip tabi çıkacak zaten mbc yayınlıcak 22 ülkede:X

kyg ile kötüye gidicez orası kesin bence de:)))

yurtdışına satılan her dizi kaliteli demek değil :F ayrıca kyg talip tabi çıkacak zaten mbc yayınlıcak 22 ülkede:X

kyg ile kötüye gidicez orası kesin bence de:)))
:Dsenin kaliteli dediğin ab de çökmüş:Dağır total olur dediğimiz kyg bile zirvede olmuş:Dab de:D
o çocuğu hiç sevmiyorum... @Çiğdem- le aynı düşüncedeyim

:Dsenin kaliteli dediğin ab de çökmüş:Dağır total olur dediğimiz kyg bile zirvede olmuş:Dab de:D
o çocuğu hiç sevmiyorum... @Çiğdem- le aynı düşüncedeyim
ka kaliteli demiyorum:) kyg den daha kaliteli diyorum :)))

starda yayınlanan diziler ab de avantajlı başlıyor artık o yüzden yakın zamanda ağır total olur kyg:XXX

@Çiğdem- de bana katılıyor şu anda yayınlanan en kalitesiz dizi değil mi? @Çiğdem- k.a
yav he he derim sana anca:F
tabikide öyle cnm küçük ağa gibi bir dizinin geçen yıl totel ab 13 12 alması saçmalıktan baska birşey değildi bence ama bu sezon hak ettikleri yerdeler ab gurubunda çöktüler toteldede kaderimiz yazıldığı gün zirveyi alıcak bu sezon küçük ağa biter umarım 🙂🙂

tabikide öyle cnm küçük ağa gibi bir dizinin geçen yıl totel ab 13 12 alması saçmalıktan baska birşey değildi bence ama bu sezon hak ettikleri yerdeler ab gurubunda çöktüler toteldede kaderimiz yazıldığı gün zirveyi alıcak bu sezon küçük ağa biter umarım 🙂🙂
ay sen ne dersen tam tersi :F

biter inşallah dualarımız o yönde zaten hep beddua seansı yaptığım için kanal d şu anda bu durumda:DÇalıkuşumun bitmesi neticesizde:(
ay sen ne dersen tam tersi :F
sen çatla da patla:Dsalı günü zirve kyg de:)