'Emanet' Pazartesi Akşamları Devam Edecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,125
Puanı
1,059
thumbnail_1414079351.jpg
Başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Özlem Yılmaz, Semra Dinçer, Ferit Kaya ve Engin Şenkan'ın yer aldığı ve FOX'ta ekrana gelen Emanet devam edecek!

Yönetmen koltuğunda Nisan Akman'ın oturduğu Gold Film imzalı dizinin final yapacağı açıklanmıştı. Ancak FOX karardan vazgeçti. Dizi Pazartesi akşamları yayınlanacak. Bu haberi dizinin yapımcısı Faruk Turgut şöyle açıkladı.

Emanet dizimiz Pazartesi akşamları Fox tv de yayınlanmaya devam edecektir.

urfaliyam ezelden birinci çikti bi teşekkur mesaji bekleniyor
kimden mi? dunyanin en sosyal yapimcisindan.
NOte: yagmurdan kaçarken doluya tutulmak diye bi soz var.

Dizi için daha iyi olacağını sanmıyorum ama belki beni şaşırtır. 4 reyting ortalamayı yakalayabilirse en azından sezon sonunu görür.

Pazartesi bence dizi boşluğu olan bir gün.FOX'um sabır gösterirse 3-4 arası alacaktır :)

Karadayı artık sıktı eski heyecan yok ve dram kadın boşluğu var bence cokta kötü almayacaktır.

Sizi sıka bilir hala haftanın en izlenen dizilerden biri ve gün birincisiyse demek heyecan var .Karadayı hem dram hem aksiyon dizisi.Emanet değil Günahkarı bile pazartesi gününe koysalar baştan kaybetmiş olacaklar buraya yazdım

Pazartesi Karadayi gunu.Diziler geldi gecer Karadayi kalir)

Emanet belkide ilk 10 da yer alir oranlari bilmem nasil olur

başkalarının dizisi 2 rtg ile devam etsin bizim izlediğimiz 4.8 lik dizi bitsin :))))

başkalarının dizisi 2 rtg ile devam etsin bizim izlediğimiz 4.8 lik dizi bitsin :))))

Bu son 2 bölüm 2 reyting aldı ondan önce 3-4 alıyordu tabi Kanal D 1 bölüm 2 alınca hiç final yaptırmadan bitirirdi yine buradada [HASHTAG]#farkifox[/HASHTAG] denir .:F