Meryem Uzerli'ye Evlenme Teklifi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,031
Puanı
1,061
Sosyal medyayı etkili kullanması ile birçok habere konu olan Meryem Uzerli'ye bu sefer evlenme teklifi geldi.

Uzerli'nin birkaç gün önce paylaştığı üstsüz fotoğrafını gören Behçet K. isimli hayranı şu sözlerle güzel oyuncuya evlenme teklif etti:
Size şaka gibi gelebilir fakat benimle evlenir misiniz? Zengin değilim,49 yaşındayım, aylık 2800 lira maaşım var,arabam yok.Mersin'de oturuyorum.İkimize de yeter.
Bu teklifin üzerine başka bir hayranının ''Behçet ne veriyorsa 2 katı'' diyerek espriyle karışık teklifi üzerine komik diyologlar yaşandı.
1897811_640093126108150_2716661684690555556_n.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @yatutarsa @Reytinger @denizz19 @yakup09 @berkann @Harunnn60 @KayıpSehir @sürgünüm @cookies @HachiKo @gözlemci @aserat54 @*YıldırıM* @ozgur2113 @FahriyEvcen @sokak sanati

ben kendimi balkondan aşşağı atıyorum gençler size bundan sonraki hayatınızda okunması eğlenceli hürrem konuları :F

my nin de çöküş ve oyuncularının sonraki projelerinde olan uğursuzluğu halinde sen bu enerjideysen başka hiçbir fan kendine zarar vermez, veremez :F
my nin bir çöküşü yok şu an için :A bir nursuzla selimin dizisi kötü gidiyi bir denigarınki bitti :X

bennunun reytinig olsa uek önce fox a düşüp sonra 2 güne çıkıp 1 saatlik bölümlere düşmezdi:X hakkını yemiyeyim diziyi %30 bennu %30 selma %25 timuçin esen %15 sezai aydın götürüyor:X
tekrarlarına göz gezdirdim, afişte sinem en başta ama dizide yüzünü gören cennetlik :D