Ben fikrimi söyledim sadece Cengo. Bu ucuz reyting oyunudur aynı hatayı bilmem izledin mi ama Kayıp Şehir'de de yaptılar orada da kızmıştım. Dizide işlenebilecek o kadar iyi olaylar var ki ama bozdular diziyi iyice. Hata elbette senaristlerde değil onları bu duruma düşüren reyting canavarında ve tabi Kanal D'de. 4 reytinge tamah etse eski senaryoyla iyi iş görürdü.Katılmıyorum.İnsanın nasıl aşık olacağı bilinmez![]()
Nazlı hırçın ve asabi olarak kalmalıydı ama yine de tatlı atışmalarla, sürtüşmelerle Seyfi ile bir şeyler olabilirdi.@denizz19 a katılıyorum. Elit hayranlığı ve tavırları içindeki kıza ne oldu da 1 hafta içinde fAkirlik içindeki aşk'ı yaşamak ister oldu ?
keza kamyoncu halil'e bi ateş atıldı orda öldü daha da geri dönülmedi. Ne yani bu bi figüran mı ki bu kadar çabuk es geçildi. Gülümser ex aşkını 2 günde ne çabuk unuttuda başkasının evinde yemek - ütü yapmalara koyuldu??
yine iki kardeşin aynı kıza ya da erkeğe aşık olma durumundan da gına geldi.
Tarla olayının sonuçlanması da çok basit oldu, ortalığı yıkan meziyet bi anda kabul eder oldu durumu..
ana temayı bulamadı dizi bi türlü. Günlük sıradan olaylar hep, benim geçirdiğim haftalar bile daha heycanlı.![]()
İçimdekileri ortaya dökmüşsün. Bence iyi bir senarist gerekiyordu diziye ama daha bu saatten sonra pek anlamı yok gibi.@denizz19 senarist yetersiz bence. Elinde şu an tv piyasasında ki en iyi reji var ama kıymetini , faydalanmayı bilmiyor.
Senarist herşeyi çok havada bıraktı. Seyfi orta okuldaki o kızı izlemiyomuydu ilk bölüm delilten ? Sonrada daha bi şey göremedik? E o zaman o sahnenin anlamı neydi ?
nazlı konusuna değinmicem, meziyetle sıkı fıkı oluyoken birden yine anne tarafına geçti? 180 derece dönüş yaptı desek yeridir.
reşat evin kapısından girip ve çıkmak dışında bi şey yapmıyor. Böyle bi yeteneğe bu rolü biçiyorsa yazan kişi afedersiniz ama o yazan senarist filan olamaz.
Keza o takoz sahnesine pat diye geçildi, annesi ölmüş dendi. Dizi süreki tempoda gideyim diye gelişmeyi göstermeden sonuca götürüyor bu da inandırıcılığı yok ediyor ve adapte olmayı zorluyor.
Total zeka diziyi ele geçirmiş tam şenlik dizi olmuş)))Nazlı hırçın ve asabi olarak kalmalıydı ama yine de tatlı atışmalarla, sürtüşmelerle Seyfi ile bir şeyler olabilirdi.
Halil konusuna değinmiyorum bile yılın en fiyasko ölüm sahnesi dahası yok. Gülümser'in pişmanlık duymaması da ayrı bir durum zaten.
Olaydan olaya atlıyor dizi yani belli bir çevreyi ele alsın. Nazlı ve Seyfi'den dedeye, dededen gülümser'e atlıyor sürekli olaylar. Yani hangisini takip edeceğiz bunların biz.
bakıyorum total senaryolar hakkında teşhisci olmuşsun.. ))))))) heraalde sende total tarzı senaryolar yazıyosunda, o yüzden bu kadar çabuk çözebiliyosun ))))))))))Total zeka diziyi ele geçirmiş tam şenlik dizi olmuş)))
bakıyorum total senaryolar hakkında teşhisci olmuşsun.. ))))))) heraalde sende total tarzı senaryolar yazıyosunda, o yüzden bu kadar çabuk çözebiliyosun ))))))))))
anladınız tabi yolun sonuna geldi dizi hemen kötüleyinİçimdekileri ortaya dökmüşsün. Bence iyi bir senarist gerekiyordu diziye ama daha bu saatten sonra pek anlamı yok gibi.![]()
DİZİyi eleştirdiğim post'u alıntılasaydın barianladınız tabi yolun sonuna geldi dizi hemen kötüleyin![]()
o mesajlar çok uzunDİZİyi eleştirdiğim post'u alıntılasaydın bari![]()
uğursuz olan my'nin oyuncuları, diğer dizilerde de görüyoruz çöküş bağbındaki uğursuzluklarınıo mesajlar çok uzundizi bir an önce bitsin selen öztürk ü başka dizide görelim
cemilede zaten bir uğursuzluk var tüm yasak aşkları öliyi önce balıkçı şşimdi bu çocuk![]()
ne alakası varuğursuz olan my'nin oyuncuları, diğer dizilerde de görüyoruz çöküş bağbındaki uğursuzluklarınıtesirleri o kadar güçlü ki ayçayı bile etkiilemeyi başardılar
![]()
MY DE onlar kadar tutturanda yok ona bakarsanne alakası varbu dizide başrol mete horozoğlu-ayça bingöl-ilker kızmazdı bunlar tutmayınca ekin koç ile o sarı kafalı kızı başrole yaklaştırmışlar
öbgz den bir osman tutturdu bir mesude 3.kişi yok o konulara hiç girme bence
neyse müstehak kanal d ye ay yapıma özenip ergenik dizi yapmaya kalktı ekin koçu başrol yaptı oh olsun![]()
AB senaryo yazan total senaryoyu çok rahat anlar. Akla ilk gelen klişe senaryolar totaldir. Ki burada hemen hemen herkes total senaryodan anlıyor @RevaN sana ders versin istersen))))bakıyorum total senaryolar hakkında teşhisci olmuşsun.. ))))))) heraalde sende total tarzı senaryolar yazıyosunda, o yüzden bu kadar çabuk çözebiliyosun ))))))))))
ka nın şimdiki reytingine bak gönül işleri ile hayat yolunda şimdi yayınlaniyi ayrıca konudan çıkma koskoca öbgz cırt çöktüMY DE onlar kadar tutturanda yok ona bakarsannigarın dizisi hayat yolunda ve gönül işlerini topla ka nın ilk sezonki rakamını anca alıyordur
farkı öbzk
![]()
senin sayende üstadı olduk )))))))))))))AB senaryo yazan total senaryoyu çok rahat anlar. Akla ilk gelen klişe senaryolar totaldir. Ki burada hemen hemen herkes total senaryodan anlıyor @RevaN sana ders versin istersen))))
biri 2-3 bölüm diğer kaçıncıka nın şimdiki reytingine bak gönül işleri ile hayat yolunda şimdi yayınlaniyi ayrıca konudan çıkma koskoca öbgz cırt çöktü![]()