Karagül saçmalamadı sen saçmalıyorsun şuan. Benim İçin Üzülme kadar saçmalayamaz sanırım.Tıpkı Karagül'deki gibi oldu işte.Bende izledim saçmalamıştı ama olsun.
![]()
Yoo sadece izle beğenirsin dedim beğendi ve devam etti.senin zorunladır onlar![]()
Yanlış anlayacağını anlamıştım ölüpde yeniden geldi ya Karagül'de de öyle oldu onu benzettim, saçmaladı demedim.Karagül saçmalamadı sen saçmalıyorsun şuan. Benim İçin Üzülme kadar saçmalayamaz sanırım.
Yoo sadece izle beğenirsin dedim beğendi ve devam etti.![]()
Yanlış anlamıyorum Karagül'e karşı amansız bir önyargınız oldu her zaman ve devam ediyor. Murat ölmedi öldü gibi gösterildi. Mezara gömüldü mü hayır,bilinen bir şey var mı hayır yani geri dönmesi şaşırtıcı değil.Yanlış anlayacağını anlamıştım ölüpde yeniden geldi ya Karagül'de de öyle oldu onu benzettim, saçmaladı demedim.![]()
Efe'nin de mezarı yoktu boş mezardı aynı işte.Yanlış anlamıyorum Karagül'e karşı amansız bir önyargınız oldu her zaman ve devam ediyor. Murat ölmedi öldü gibi gösterildi. Mezara gömüldü mü hayır,bilinen bir şey var mı hayır yani geri dönmesi şaşırtıcı değil.![]()
Ee o zaman öldü diyemeyiz.Efe'nin de mezarı yoktu boş mezardı aynı işte.![]()
Ben sadece iki dizinin benzerliğine dikkat çektim. Şöyle desem daha doğru olabilirdi öldü biliniyordu sonra geldi.Ee o zaman öldü diyemeyiz.![]()
Bir tek durum bu değil ki hayır anlamıyorum senin gibi total bir insan nasıl Karagül'ü beğenmez.Ben sadece iki dizinin benzerliğine dikkat çektim. Şöyle desem daha doğru olabilirdi öldü biliniyordu sonra geldi.![]()
Kaç kez izlemeye çalıştım sarmadı ne yapayım.Bir tek durum bu değil ki hayır anlamıyorum senin gibi total bir insan nasıl Karagül'ü beğenmez.![]()
Hayır Benim İçin Üzülme'den daha kötü değil hatta daha da güzel. İlginç aslında sarması lazımdı. Demek ağır total değil ondan sarmadı.Kaç kez izlemeye çalıştım sarmadı ne yapayım.Hem Yalan Dünya izliyorum düşman dizi o.
![]()
BİÜ'nün ATV'deki bölümlerini izledin mi? Çok güzel ayrıca ben karadeniz dizilerini severim.Hayır Benim İçin Üzülme'den daha kötü değil hatta daha da güzel. İlginç aslında sarması lazımdı. Demek ağır total değil ondan sarmadı.![]()
İlk bölüm dışında izlemedim diziyi tahmin ediyorum güzelde diziydi ama Karagül kadar sağlam değil AB grubunda 2 reyting alıyorduBİÜ'nün ATV'deki bölümlerini izledin mi? Çok güzel ayrıca ben karadeniz dizilerini severim.Karagül 9 - 6 alıyor en az BİÜ kadar ağır zaten.
![]()
Ee ne olmuş bizimde AB'de 6, 7 aldığımız zamanlar oldu.İlk bölüm dışında izlemedim diziyi tahmin ediyorum güzelde diziydi ama Karagül kadar sağlam değil AB grubunda 2 reyting alıyordu
Karagül'ün AB grubunda 9 reyting aldığı zamanları da unutmayalım![]()
Of faydasuz faydasuz konuşma izlemediğin bir uçurum sahnesini kötü diye nasıl nitelendirebilirsin ya. Nasıl düştüğünü görmeden.Ee ne olmuş bizimde AB'de 6, 7 aldığımız zamanlar oldu.
Hem biz daha güzel uçurumdan atlıyoz bak;
Kötü demedim bizim ki daha iyi dedim.Of faydasuz faydasuz konuşma izlemediğin bir uçurum sahnesini kötü diye nasıl nitelendirebilirsin ya. Nasıl düştüğünü görmeden.6-7 mi ahoy ne kadar az
![]()
Ab sizi anlamaz tabi çünkü siz ağır totalsiniz tek rakip neredeyse ÖBGZ idi yani AB grubunda bir zahmet 6 alsınKötü demedim bizim ki daha iyi dedim.AB bizi anlamadı.
![]()
20 Dakika'yı adamdan saymıyon mu?Ab sizi anlamaz tabi çünkü siz ağır totalsiniz tek rakip neredeyse ÖBGZ idi yani AB grubunda bir zahmet 6 alsınBak bize tabir-i caizse AB dizisi diye nitelendirilen YD'yı bile geçiyordu
![]()
20 Dakika ilk bölümler etkiliydi sonra çökmüştü oranlarında yani etkisiz eleman diyebiliriz. Şimdilerin Diğer Yarım'ı misali.20 Dakika'yı adamdan saymıyon mu?ÖBGZ'yi devirdiğimiz günleri @yakup09 iyi bilir.
Yalan Dünya 3. sezonda ve sit-com bir zahmet o muhteşem hikayesiyle Karagül geçsin. Hem SBT'de hep Yalan Dünya öndeydi.![]()