"Aramızda Kalsın" Bu Hafta Erken Başlayacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aramızda Kalsın uzun özetle de yayınlansa düşük gidiyor zaten. :)

Karagül saçmalamadı sen saçmalıyorsun şuan. Benim İçin Üzülme kadar saçmalayamaz sanırım. :)

Yoo sadece izle beğenirsin dedim beğendi ve devam etti. :A
Yanlış anlayacağını anlamıştım ölüpde yeniden geldi ya Karagül'de de öyle oldu onu benzettim, saçmaladı demedim. :)

Yanlış anlayacağını anlamıştım ölüpde yeniden geldi ya Karagül'de de öyle oldu onu benzettim, saçmaladı demedim. :)
Yanlış anlamıyorum Karagül'e karşı amansız bir önyargınız oldu her zaman ve devam ediyor. Murat ölmedi öldü gibi gösterildi. Mezara gömüldü mü hayır,bilinen bir şey var mı hayır yani geri dönmesi şaşırtıcı değil. :)

Yanlış anlamıyorum Karagül'e karşı amansız bir önyargınız oldu her zaman ve devam ediyor. Murat ölmedi öldü gibi gösterildi. Mezara gömüldü mü hayır,bilinen bir şey var mı hayır yani geri dönmesi şaşırtıcı değil. :)
Efe'nin de mezarı yoktu boş mezardı aynı işte. :)

Hayır Benim İçin Üzülme'den daha kötü değil hatta daha da güzel. İlginç aslında sarması lazımdı. Demek ağır total değil ondan sarmadı. :F
BİÜ'nün ATV'deki bölümlerini izledin mi? Çok güzel ayrıca ben karadeniz dizilerini severim. :D Karagül 9 - 6 alıyor en az BİÜ kadar ağır zaten. :F

BİÜ'nün ATV'deki bölümlerini izledin mi? Çok güzel ayrıca ben karadeniz dizilerini severim. :D Karagül 9 - 6 alıyor en az BİÜ kadar ağır zaten. :F
İlk bölüm dışında izlemedim diziyi tahmin ediyorum güzelde diziydi ama Karagül kadar sağlam değil AB grubunda 2 reyting alıyordu :D

Karagül'ün AB grubunda 9 reyting aldığı zamanları da unutmayalım :D

İlk bölüm dışında izlemedim diziyi tahmin ediyorum güzelde diziydi ama Karagül kadar sağlam değil AB grubunda 2 reyting alıyordu :D

Karagül'ün AB grubunda 9 reyting aldığı zamanları da unutmayalım :D
Ee ne olmuş bizimde AB'de 6, 7 aldığımız zamanlar oldu. :D

:F Hem biz daha güzel uçurumdan atlıyoz bak;

Ee ne olmuş bizimde AB'de 6, 7 aldığımız zamanlar oldu. :D

:F Hem biz daha güzel uçurumdan atlıyoz bak;

Of faydasuz faydasuz konuşma izlemediğin bir uçurum sahnesini kötü diye nasıl nitelendirebilirsin ya. Nasıl düştüğünü görmeden. :) 6-7 mi ahoy ne kadar az :A

Ab sizi anlamaz tabi çünkü siz ağır totalsiniz tek rakip neredeyse ÖBGZ idi yani AB grubunda bir zahmet 6 alsın :D Bak bize tabir-i caizse AB dizisi diye nitelendirilen YD'yı bile geçiyordu :A
20 Dakika'yı adamdan saymıyon mu? :A ÖBGZ'yi devirdiğimiz günleri @yakup09 iyi bilir. :):F:)

Yalan Dünya 3. sezonda ve sit-com bir zahmet o muhteşem hikayesiyle Karagül geçsin. Hem SBT'de hep Yalan Dünya öndeydi. :X

20 Dakika'yı adamdan saymıyon mu? :A ÖBGZ'yi devirdiğimiz günleri @yakup09 iyi bilir. :):F:)

Yalan Dünya 3. sezonda ve sit-com bir zahmet o muhteşem hikayesiyle Karagül geçsin. Hem SBT'de hep Yalan Dünya öndeydi. :X
20 Dakika ilk bölümler etkiliydi sonra çökmüştü oranlarında yani etkisiz eleman diyebiliriz. Şimdilerin Diğer Yarım'ı misali. :A Ayrıca SBT önemsiz şuan TNS sevmesem de önemli olan odur yani. Bana bahane üretme 3.sezon falan filan diye. Bugün başlasın Karagül yine geçer yani. Madem sezon sonlarında tükeniyor dizi başlatmasınlar o zaman. :A