Hesaplamalarıma göre şu anda @HachiKo ve @Çiğdem-'in ardından üçüncüsün. Çiğdem ile sen, ikincilik için çetin bir yarıştasınız. İkinizin puanları ile HachiKo'nunki puanı arasında çok fark var...Neyse hala zirve şansım var![]()
hackiroyu son tahminlerd geçmişim genelde ama hackiiro ilk 2 haftaya çok yüksek başlamıştı başlangıctakı aldığı yüksek punlar işine yarıyor şuan baya baya yine o kazanabilir öncekı yarısmayıda o kzanmıstı19 Ekim sonuçlarını da merakla bekliyoruz @hayret bi şey...
Hesaplamalarıma göre şu anda @HachiKo ve @Çiğdem-'in ardından üçüncüsün. Çiğdem ile sen, ikincilik için çetin bir yarıştasınız. İkinizin puanları ile HachiKo'nunki puanı arasında çok fark var...![]()
Hackiro muhackiroyu son tahminlerd geçmişim genelde ama hackiiro ilk 2 haftaya çok yüksek başlamıştı başlangıctakı aldığı yüksek punlar işine yarıyor şuan baya baya yine o kazanabilir öncekı yarısmayıda o kzanmıstı![]()
Hatta şimdilik toplam puan sıralamasını da seninle paylaşayım:hackiroyu son tahminlerd geçmişim genelde ama hackiiro ilk 2 haftaya çok yüksek başlamıştı başlangıctakı aldığı yüksek punlar işine yarıyor şuan baya baya yine o kazanabilir öncekı yarısmayıda o kzanmıstı![]()
ezbere yazmıstım yanlıs olmusHackiro mu![]()
aaa bende çok gerideyim sandım 16 puan var sadece paylaştığın iyi olmuş cnmHatta şimdilik toplam puan sıralamasını da seninle paylaşayım:
1- @HachiKo - 688 puan
2- @Çiğdem- - 672 puan
3- @denizz19 - 638 puan
4- @papueloo - 593 puan
5- Ben...- 571 puan
6- @ABAY_06 - 483 puan
7- @ozgur2113 - 431 puan
8- @Yiğitt - 365 puan
9- @hayret bi şey - 334 puan
10- @Ahmad - 326 puan
11- @-potterhead- - 255 puan
12- @Billy Kane - 173 puan
13- @cookies - 119 puan
14- @ehsan7000 - 85 puan
Böyle olsa daha iyi olur güncel olarak tşklerHatta şimdilik toplam puan sıralamasını da seninle paylaşayım:
1- @HachiKo - 688 puan
2- @Çiğdem- - 672 puan
3- @denizz19 - 638 puan
4- @papuleoo - 593 puan
5- Ben...- 571 puan
6- @ABAY_06 - 483 puan
7- @ozgur2113 - 431 puan
8- @Yiğitt - 365 puan
9- @hayret bi şey - 334 puan
10- @Ahmad - 326 puan
11- @-potterhead- - 255 puan
12- @Billy Kane - 173 puan
13- @cookies - 119 puan
14- @ehsan7000 - 85 puan
Aslında ben her gün liste yapıyorum. Yarışmanın bitmesine 9 gün var, ama paylaşırım isterseniz...Böyle olsa daha iyi olur güncel olarak tşkler![]()
Paylaşsan iyi olur ))Aslında ben her gün liste yapıyorum. Yarışmanın bitmesine 9 gün var, ama paylaşırım isterseniz...![]()
Tamam, dünün sonuçları da belli olduktan sonra paylaşırım. Keşke daha önce paylaşsaydım, ama bir dahaki yarışmaya artık...Paylaşsan iyi olur ))
Toparlanma imkanın var, bugünden başlayabilirsin tahmin yapmaya...2-3 gün tahmin yapamayınca birdahada yapmak istemedim o yüzden bıraktım tahmin yapmayı ama 9 gün varmış yine baya uzun bi süre yapayım bari.![]()
Aynen.Toparlanma imkanın var, bugünden başlayabilirsin tahmin yapmaya...![]()