ABC1 kıl payı değil bayağı fark olmuş. Ayrıca bitiş saatlerine bak biri 23:00'da bitmiş, diğeri 23:41'de.Kiraz mevsimi düşmüş totali halen çok iyi. Ab ve abc yi de kıl payı kaybetmiş.
Güllerin savaşı çok iyi reytingler almış totali de iyi özellikle ab ve abc de çok iyi gitmiş. Dizi çok erken başlayıp çok erken bitiyor 21:00 başlayıp 23:30 gibi bitse daha iyi reyting alır.
Arkadaşım hoşgeldinin günü bu gün değil ondan düşüyor program pazartesi olsa çok iyi sonuçlar alır.
Sil baştan maalesef çok kötü reytingler almış. Aslında konusu da iyi.
Ne yaptın aga arada 0,30 gibi bir şey var o kadar da çok değil. Saati zaten belirtmişim erken bitiyor diyeABC1 kıl payı değil bayağı fark olmuş. Ayrıca bitiş saatlerine bak biri 23:00'da bitmiş, diğeri 23:41'de.
Neticede geçen hafta aldığı oranlara bakarsak farkı açan Güllerin Savaşı olmuş ama.Ne yaptın aga arada 0,30 gibi bir şey var o kadar da çok değil. Saati zaten belirtmişim erken bitiyor diye
Bende onu dedim aga biraz geç bitse güllerin savaşı farkı çok açarNeticede geçen hafta aldığı oranlara bakarsak farkı açan Güllerin Savaşı olmuş ama.
Nasıl görmedin totalde: 0,72 ab'de 2,10 abc1'de 1,90 reytinglik düşüş yaşamışHerkes Kiraz Mevsimi düşmüş diyor, ama ben bir düşüş göremedim. Gayet iyi gidiyor.
Güllerin Savaşı da yorumlara göre çok heyecanlı gidiyormuş. Belki bakarım yazın. Ama şimdilik Canan Ergüder için öylesine göz ucuyla bakıyorum. Reytingleri böyle giderse Kanal D, kolay kolay bitirmez diziyi...
Fatih Harbiye, Show'da olduğu için kalır gibi. En azından Ocak'a kadar yeri garanti olabilir, ama sonrası için emin değilim...
Herkes Star'ın Aramızda Kalsın'ı bitireceğini söylüyor, ama Sil Baştan'ın içler acısı durumu varken AK'ye kesinlikle dokunmazlar. SB'nin yerine Paramparça gelecek büyük ihtimalle...
Bu Tarz Benim'de millet ne buluyor, anlamadım. Çok sıkıcı bir yarışma, ama millet hipnoz oluyormuş gibi izliyor...
Arkadaşım Hoşgeldin yine ilk 5'e girmeye başladı, ama 3'lü reytinglerde geziniyor hala. Yine de yavaş yavaş oraya da ısınacağından eminim...
Kim Milyoner Olmak İster, iyi gitmiş. En azından Bugünün Saraylısı'ndan daha iyi sonuçlar almış...
Ben o kadar dikkat etmedim, hem düşerse de düşsün. Hiç umurumda değil şahsen...Nasıl görmedin totalde: 0,72 ab'de 2,10 abc1'de 1,90 reytinglik düşüş yaşamış
Benim de umrumda değil de sen öyle demişsin diye yazdımBen o kadar dikkat etmedim, hem düşerse de düşsün. Hiç umurumda değil şahsen...
Evt çok şaşırdım halbu ki iyi bölümdüHaro dizin düşüşe geçmiş hala iyi ama
Şu kıskançlıgini bırak artıksil baştan 1 reytinge düşmüş ohhh sefamm olsun bugünün en iyi haberi
kiraz mevsimide 9 reytingi hak etmiyordu kesinlikle 8 reytingte kalmaya devam etsinler🙂🙂
güllerin savaşı 6 reytingi görüyormuş nerdeyse büyük tebrikler bugünün kazananı olmuşlar😉
reyting analizi yapıyorum ben buradaEvt çok şaşırdım halbu ki iyi bölümdü
Şu kıskançlıgini bırak artık
Allah aşkına yapma lütfen her bayan oyuncuyu ve izlediğin dizileri hep kötülüyorsunreyting analizi yapıyorum ben burada