aga hiç uğraşma raskoln ölmüyor, zaten bugünj 2-1 yenilcez sizeBelkide Pana Raskolnü uyardı ondan dedi öyle birşey yok bence bu hafta ölecek![]()
aga hiç uğraşma raskoln ölmüyor, zaten bugünj 2-1 yenilcez sizeBelkide Pana Raskolnü uyardı ondan dedi öyle birşey yok bence bu hafta ölecek![]()
Doğru demişsin yenilecksinizaga hiç uğraşma raskoln ölmüyor, zaten bugünj 2-1 yenilcez size
forumda niye konusu yok bu maçınDoğru demişsin yenilecksiniz![]()
Kadir 6-0 olsun bizim olsunforumda niye konusu yok bu maçın
olsun abi güzel olurKadir 6-0 olsun bizim olsun)))))))
Musleraya o kadar gol atmanız mümkün değilKadir 6-0 olsun bizim olsun)))))))
Aga ben her ne kadar Galatasaraylı olsam da Fenerin alacağını düşünüyorum takım berbat mancini,aysal falan bunlar giderse işte o zaman ümitlenirimMusleraya o kadar gol atmanız mümkün değil![]()
Burda tecrube konusuyorMusleraya o kadar gol atmanız mümkün değil![]()
Mancini gideli yıllar oldu aysal da 25 ekimde gidiyorAga ben her ne kadar Galatasaraylı olsam da Fenerin alacağını düşünüyorum takım berbat mancini,aysal falan bunlar giderse işte o zaman ümitlenirim
Gelin galatasaray-fenerbahçe konusuna aga bu konu kirlenmesin.Mancini gideli yıllar oldu aysal da 25 ekimde gidiyor![]()
Herşeye rağmen Sonuna Kadar GalatasarayBurda tecrube konusuyor))))
Adamin vadi harici herseye fransizMancini gideli yıllar oldu aysal da 25 ekimde gidiyor![]()
Ağzını hayra aç çiğdem aman Allah korusuntilki andreide birgün ölüp diziden ayrılırsa eğer bakın polatın öldüremediği tek düşman ünvanını kim alıyor işte tilkide ölürse polatın öldüremediği tek düşman kalıcak kişi hahah
![]()
@china_shangai @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @takas
@-KADİR-
bu adam büyük ihtimal diziden ayrıldı tilki ölmesin dua et bence yoksa mete aymar kalıcak tek ölmeyen düşman hahahaAğzını hayra aç çiğdem aman Allah korusun![]()
Bu hafta ismi geçti ama Tilki bunu da temizler gibi @-KADİR-bu adam büyük ihtimal diziden ayrıldı tilki ölmesin dua et bence yoksa mete aymar kalıcak tek ölmeyen düşman hahaha![]()
ismi geçebilir bence metede diğer kaybolonlar gibi sessiz seasız kaybolan listesine eklenicek bu sezon yeri yok bence vadide 🙂🙂Bu hafta ismi geçti ama Tilki bunu da temizler gibi @-KADİR-![]()