Hangi gün yayınlayacaksın? Cumartesi yayınla bence, Cuma günü dizi izliyoruz.Oysa etiketlemiştim seni de...
Hangi gün yayınlayacaksın? Cumartesi yayınla bence, Cuma günü dizi izliyoruz.Oysa etiketlemiştim seni de...
Cuma veya Cumartesi olacak zaten. Şimdilik 10 Ekim dedim, ama değişebilir de...Hangi gün yayınlayacaksın? Cumartesi yayınla bence, Cuma günü dizi izliyoruz.
Cumartesi yapma bence @Çiğdem- in zoraki evliligi var baya takipçisi var dizinin bu diziye mi diger diziyemi bakacak okuyucular ayrica @sürgünüm aşk olsun cigdemin zoraki evliligini ndn okumuyosunCuma veya Cumartesi olacak zaten. Şimdilik 10 Ekim dedim, ama değişebilir de...
Aa okuyomuydun yorum yazmiyosun diye biliyorum bnde okumuyosun saniyodumOkumadığımı kim söyledi.
Hemşerimin dizisinin her bölümünü okudum.
Her bölümüne yorum yaptım, varmısın bahsine.Aa okuyomuydun yorum yazmiyosun diye biliyorum bnde okumuyosun saniyodum
YokumHer bölümüne yorum yaptım, varmısın bahsine.
Aklımdan hep Cuma geçti, ama Cumartesi seçeneği de aklımı kurcalamıştı. Tamam, resmi olarak Cuma akşamı başlıyor dizi...
OkuycamAklımdan hep Cuma geçti, ama Cumartesi seçeneği de aklımı kurcalamıştı. Tamam, resmi olarak Cuma akşamı başlıyor dizi...
Yokum
Yapmadin diye hatırlıyorum ben ama yapmış olman iyi bisey
ikinizde farklı senaryoladan bahsediyorsunuz bence @sürgünüm kadın eli değinceyi söylüyorOkumadığımı kim söyledi.
Hemşerimin dizisinin her bölümünü okudum.
Hit rekoru kiran diziyi yeni duyman senin suçunZoraki evliliği yeni duydum ben.
Hit rekoru kiran diziyi yeni duyman senin suçun
@sürgünüm zorakı evlilik benim senaryom değil cookiesin senaryosu 🙂🙂Zoraki evliliği yeni duydum ben.
İlk bölüm bugün gelecek zaten, seni de etiketlerim mutlaka...Hayırlı olsun daha yeni görüyorum belkide etiketlemediğin için olabilir Başarılar ,bekliyorum
Ne tesadüf benimde dizim yeni sezona bugün merhaba diyecekİlk bölüm bugün gelecek zaten, seni de etiketlerim mutlaka...
Adı ne?Ne tesadüf benimde dizim yeni sezona bugün merhaba diyecek
Çığlık :>D hiç mi görmedin konularını açtığımı ayrıca bu 2.sezonumAdı ne?