Halkın Polisi 61.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,365
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın polisi
61.bölüm
Tuzak
İşid terör örgütü harun ağanın emriyle Hüseyin amire Ali ozan amiri
Bitirin emrini verir
İmamların olmesiyle basliyan Bayram ve kasaplarında ölmeside eklenmiştir ve bazı ailelerde etkilenmiştir bu eylemlerden

Ali ozan Amir bombalı eylemden dolayı Bodrum'un imamları gelemiyordur o yüzden Bayram namazı yapilamicaktir hepimizin basısagolsun

Tam camiden çıkarken pusu olur ekibe
Çatışma çıkar ardından
Ekibin çatıştığı yere benzin dokmuslerdir ve ordan sağa cikamicağini anliyan isid terör örgütü ateşi acar ve tüp patlar her yer yanar ekip kurtulur
Ama cemaatin durumu iyi değildir
Tepecik camisine çok sayıda ambulans acil

İkinci pusu
Adliye çıkışında aylin baskomiser ve ekibine olur

Onlarda kurtulur

Hüsnü kurban bayramında insanları
Öldürdüler kana buladılar resmen bodrum mezbaya dondü

Çiğdem ve Mehmetcan ve ekibi okul muduruyle beraber kantinin çalıştığı İtalyan şirketi öğrenir ortağı Tayyip-dur Sezar ağanın Tayyip çatışma sırasında kaçar

Yiğit komiseri serbest bırakmayan savcı
Ali ozan amirin Araştırmalariyla Yiğitt komiser serbest kalır
Herseyi öğrenen ekip Abay komiser
Enis komiser ve Selim komiser is basına düşer
Yiğit komisere banyoda suyu açıp adresi söylerler pehlivan güreşinde hile yaparak para kazanan çeteyi çatışmada cokertirler

Ardından harun ağa ve Sezar Ağayla catisan ve onları yakalıyan Mesut ve hüsnü

Mehmetcan çiğdeme haber verir uyuşturucu tacirlerinin yerini öğrendik diye Ceyhun'a tuzak kurmuştur müdürü 155 ten o tarafa giderken patlar ve olur
Uyuşturucu tacirleride hırsızlarda yakalanır
Ekibin hedefi Şamili bulmak
Ve hayati ve müdürü yakalicakten bomba patlar Ali akdoğan ve Leyla'nın yanında

Derya nevizade sehribani ziyarete giderken bomba patlar emniyetteki müdür yardımcısı ve onuda özgür komiser yanına alır savcı Turgutta
Ömer komiser Elifte hazirdir
Roma'ya giden Serdar müdür melek komiserle ve enginle
Kara para aklamayı yakalamaya çalışırken bomba Hotel'in orda patlar
61.bölüm sonu
@cookies @Çiğdem-
@Yiğitt @ABAY_06
@beyazsoy @destere @FahriyEvcen
@gözlemci

Son düzenleme:
aaaa bayram nmazında bile camide çatışma sahnelerini koymuşsun yine pess yanı:kiki::kiki:
bana bildirim geldi 🙂🙂

Fena değil ama bu haliyle senaryo tam değil. Hep patlama çatlama ile senaryo olmaz

aa (b) burada senaryo bölümüdemi vardı ne işe yaryor ki?
Insanlar senaryolarini burada paylasiyor bizde okuyup yorumumuzu yapıyoruz @Çiğdem- in zoraki evliliginide okuyabilirsin ben yazıyorum :bhr: daha 3 bolum oldu 1. Bolum ayri konuda 2. Ve 3. Ayri konuda.

Sonra @Çiğdem- in dizisi var ama yayinlamiyor.
@pompy nin bi dizisi daha var
@kvp-medya nin bomba dizisi var.
@FahriyEvcen in Siyahi umutlari var sende yazabilirsin :)

@pompy iyi hoşta her bölüme farklı kişiler giriyor çıkıyor başrol kim oyuncular kim anlayamadım konuda biraz kaırşık olmuş bazı göndermeler var onları analdım üstü kapalı anlatmışsın iyi iyi fena değil