Sen Prison break izle görürsün sarà nin güzelliğini o zman geçti @destere favorisiydi bilirsin destere zor beğenirbence çilli her türlü alır![]()
Sen Prison break izle görürsün sarà nin güzelliğini o zman geçti @destere favorisiydi bilirsin destere zor beğenirbence çilli her türlü alır![]()
diziyi izlemedim de resimlere baktım şimdi. çilli diyorum at fava bekleSen Prison break izle görürsün sarà nin güzelliğini o zman geçti @destere favorisiydi bilirsin destere zor beğenir![]()
Tmm Tmm her zaman ki gibi kaliteden yana değilsindiziyi izlemedim de resimlere baktım şimdi. çilli diyorum at fava bekle![]()
Başrol oyuncusuna bakUzay falan fantastik diziyse izlemem.![]()
ben her zaman kaliteden yanayım. kalite nerede ben orada
O yüzden kaybediyorsun hepben her zaman kaliteden yanayım. kalite nerede ben orada![]()
1 kişi daha kazandık giderek büyüyoruzOoo iyiymiş konusu da fantastik, bilim kurguya benziyor tam benlik oyuncularda var izlenir bu dizi.Ama daha çok var tabi.
![]()
güzel olan dizi mi lori mi ?@OzaN beni niye etiketlemedin ?
Konuya gelirsem [emoji120]
2 sevdiğim oyuncu Birisi TWD lorisi [emoji173] ,Diğeri lost Sawyer i[emoji71]
Eee konuda güzel ben daha başka ne isterim[emoji89]
Arkadaşlar yılın en güzel haberinden birisi [emoji322] [emoji312] [emoji323]
@Forumdash @yatutarsa @destere @Çiğdem- @xemrexxx @BesaleT
Siz ne diyorsunuz [emoji121]
Lori tabikide [emoji173] [emoji4] [emoji5] [emoji5] [emoji18]güzel olan dizi mi lori mi ?![]()
bende loriyi severim ama, maggie fanıyım@destere o kadar çok sevindim ki anlatamam [emoji5] ne zmandir bu haberi bekliyorum [emoji5]
Sende yorum yap biraz [emoji4]
Bilirimbende loriyi severim ama, maggie fanıyım)
ne yazıkki konu uzaylılar tarafından işgal edilmiş şehirde geçiyormuş buz gibi soğudum diziden ?Bilirim
Prison break kastettim ben senin için ?
Konuya gelirsem neler düşünüyorsun
Su saatte kadar seni bekledim yorum yap diye)))