Okullar açılıyor , Eğitim maratonu başlıyor , Sıkı bir disiplin ,azim ve özgüven ile 1 yıl mücadeli bir şekilde geçicek.
Peki bu sene Forumda kimler YGS-LYS Sınavına Hazılanacak ?
Hangi bölümü istiyordun senBaşta ben hazırlanacağım
o Lise 3 te galiba daha 1 yılı var![]()
Allah Allah doğrudur ama sanki o hazırlanacak diye biliyorumBaşta ben hazırlanacağım
o Lise 3 te galiba daha 1 yılı var![]()
ben eşit ağırlıkçıyımHangi bölümü istiyordun senyani ne olmak istiyorsun kardeşim
![]()
dershaneye gidiyor o yüzden kafamda öyle bir algı oluşmuşturAllah Allah doğrudur ama sanki o hazırlanacak diye biliyorum![]()
Tamam bekliyorum söylemeni.ben eşit ağırlıkçıyımaklımda 1 bölüm var onu özelden sana söylerim
dershaneye gidiyor o yüzden kafamda öyle bir algı oluşmuştur![]()
tam sana uygun bir meslekTamam bekliyorum söylemeni.Ben yazarlık ve film yönetmenliği adlı bölümü istiyorum. 😀
Aynen öyle. Zaten köşe yazarlığı ve roman falan da yazıyorum
bence doğru yoldasınAynen öyle. Zaten köşe yazarlığı ve roman falan da yazıyorum![]()
1.sınıftan beri bunu istiyordum değiştirmem zatenbence doğru yoldasınsakın fikrini değiştirme
![]()
Herşey istediğin gibi olur inşDGS'ye hazırlanacağım bende. Bu yıl az buçuk bir puanla yerleşemedim![]()
Yok benimki bitti, hazırlanmayacağım ben.
Aaa kazandın mı ?Yok benimki bitti, hazırlanmayacağım ben.![]()
Eee bi zahmet çalış artıkBende bu yıl girecem geçen sene fazla çalışmadık olmadı artık bu sene daha sıkı hazırlanıyorum![]()
Ya zaten kazanmışsın kazanacağın kadar yeterBurada bende varım ama hazırlanmak değil sadece sınava girmek her sene olduğu gibi bir bölümde açık felan seçeriz .![]()