Aras Bulut İynemli ve Hazal Kaya Partner Oldu

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,471
Puanı
1,060
Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum dizileri ile şöhrete kavuşan, son işlerinde dikiş tutturamayan Hazal Kaya'nın yeni dizisi sosyal medyada merakla bekleniyordu.

Hayranlarının Burak Özçivit ile yakıştırdığı oyuncunun partneri Aras Bulut İynemli oldu.Hazal Kaya'nın kararında Burak Özçivit ile oynaması için teklif edilen dizinin senaryosunu sığ ve yetersiz bulmasının etkili olduğu öğrenildi.

Akşam Gazetesi'nin bugünkü haberine göre dizinin çekimleri Ekim ayında başlıyor.
080920142035300586253.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @Çiğdem- @HachiKo @yakup09 @denizz19

Aras Bulut İynemli bunu tutturursa karşısında kimse duramaz :) Adam hem yakışıklı hemde çok yetenekli. Hazal Kaya ile yakışacaklarını düşünüyorum. Büyük ihtimal dizi Star'ımda olacak, izlerim :bhr:

Olmadı bak şimdi. Hazal ile iyi uyum yakalar ama Güllerin Savaşı'nda ki Mert gibi bir rol verirler şimdi Aras'a beni adamdan soğuturlar. Burak daha ön plana çıkacak gibi zaten tam tahmin ettiğim gibi oalcak.:(

MY şehzadesi kimlere kaldı :A
bence de kötü oldu bu dizi :( neyse @sokak sanati nın [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] i @yakup09 un metesi onlar düşünsün :A

Olmadı bak şimdi. Hazal ile iyi uyum yakalar ama Güllerin Savaşı'nda ki Mert gibi bir rol verirler şimdi Aras'a beni adamdan soğuturlar. Burak daha ön plana çıkacak gibi zaten tam tahmin ettiğim gibi oalcak.:(
burak yok lo bu dizide konuyu okusana :bağır:

bence de kötü oldu bu dizi :( neyse @sokak sanati nın [HASHTAG]#bayazit[/HASHTAG] i @yakup09 un metesi onlar düşünsün :A

burak yok lo bu dizide konuyu okusana :bağır:

Yoka rtık Burak öyle mi demiş. Adam doğru düzgün dizi tutturamıyor kesin geniş bir konusu vardır.:F Bak bu iyi oldu.:Z Hazal'ı çok sevmem ama alışcaz artık.:D