Kurtlar Vadisi'nden Bir Transfer Daha!

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
610
230. Bölümü ile yeni sezona bomba gibi giren Kurtlar Vadisinde sular durulmuyor. Bir çok yeni transferle sezonu açan Vadi eski oyuncusu nam-ı değer "Tilki Andrei" Orhan Edip Ertük'ü kadrosuna kattı.

vogOdr.png

Orhan-Edip-Erturk-0.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu kendi gününde kendi saatinde Kanal D'de!

Sesi ve kendisi inanılmaz karizmatik olan 3 bölüm oynadığı vadide efsane olup 10 yıldır geri dönmesi beklenen ve sonunda dönen
Polat Alemdar'ın öldüremediği tek düşmanı

tüm vadi izleyenlerine hayırlı olsun 10 yıldır döndü dönecek dönsün adamlar sonunda tekrar koydu diziye vay be :D

"Tilki'nin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır" :D

İşte bu süper bir haber konuşuyoduk dönermi diye eski videolarına bakıyorduk geldi sonunda çok iyi rol yapıyor sesi hareketleri mimikleri harika olucak :D

Yanlış degilsem takas bununla ilgili bir video atmıştı. Efsane bolumlerden sahnelerde polat olduremedi diye artık bu da ölür aga :)

garciadan daha çok heyecnlandım ben kesinlikle :Z:Z:Z
eski vadiden kalan 2 unutulmaz oyuncumuz vardı biri yabancı birisi türk amon ve andrei ikisinide 10 yılır görmek isteyen kitle çok fazlaydı bence vadi ikisini birden getirdi daha bunlara
sharon stonede eklenicek necati bey geliceğini açıklamıştı :Z:Z:Z

tilki andrei'yi tanıyalım 🙂🙂
images

Korgenski adlı örgütün lideri ve aynı zamanda KGB ajanıdır. karakteri türkiyeye ibrahim ahıskalı ve rus konseyi için gelmiştir. akrep bekiri rus konseyini öldürmesi için polatlara yardım ettiğinden dolayı onu akrepe sokturalak öldürmüştür ve polattanda kurtlar konseyinden samueli öldürmesini ister buna karşılık polatın adamlarını kaçırır ve polatın 2-3 adamını öldürür
bu arada nizamettinin samueli öldürmesinden dolayı tilki andrei amacına ulaşmış oldu
polatın karşışına geçip adamlarını öldürüp yaşayan tek karakter türkiyede görevlerini polata rağmen kusursuz yerine getirip gitmiştir.
ve 11 aradan sonra tekrar ortaya çıkıcak 🙂🙂
@takas @Polat Şaşmaz @-KADİR- @sürgünüm @Maskeli Fedai @34rcp44
@batuhankaralar @ABAY_06 @WesTxCoasT @mrt-06 @papuleoo @Yasin93

Son düzenleme:
tilki andrei'yi tanıyalım 🙂🙂
images

Korgenski adlı örgütün lideri ve aynı zamanda KGB ajanıdır. karakteri türkiyeye ibrahim ahıskalı ve rus konseyi için gelmiştir. akrep bekiri rus konseyini öldürmesi için polatlara yardım ettiğinden dolayı onu akrepe sokturalak öldürmüştür ve polattanda kurtlar konseyinden samueli öldürmesini ister buna karşılık polatın adamlarını kaçırır ve polatın 2-3 adamını öldürür
bu arada nizamettinin samueli öldürmesinden dolayı tilki andrei amacına ulaşmış oldu
polatın karşışına geçip adamlarını öldürüp yaşayan tek karakter türkiyede görevlerini polata rağmen kusursuz yerine getirip gitmiştir.
ve 11 aradan sonra tekrar ortaya çıkıcak 🙂🙂
@takas @Polat Şaşmaz @-KADİR- @sürgünüm @Maskeli Fedai @34rcp44
@batuhankaralar @ABAY_06 @WesTxCoasT @mrt-06 @papuleoo @Yasin93
Mr.k nasıl polatın videosunu görünce heyecanlandı polat da tilkiyi görünce yüz ifadesini çok merak ediyorum :)

Bu sezon düşman sıkıntısı olmayacak anlaşılan Mr Key , İşidci adam, Tilki süper. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,637
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy