- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
1. Fragman
2. Fragman
İnternet Özel Fragmanı
2. Fragman
İnternet Özel Fragmanı
Son düzenleme:
İzleyemiyorum fragmanı 144p'de bile yüklenmiyor
2 gündür fragman bekliyorum hiç sorma sinirden ölüyorum, Ali Demir istifayı basmış galiba.İzleyemiyorum fragmanı 144p'de bile yüklenmiyorBu fragman için neler çektik ya, acayip güldüm
![]()
![]()
Yok yok Hakan Savran basmıştır basmışsa2 gündür fragman bekliyorum hiç sorma sinirden ölüyorum, Ali Demir istifayı basmış galiba.![]()
Fragmanı açıcam diye, Çicek dizisinin konusunuda bıraktım.Yok yok Hakan Savran basmıştır basmışsaYazık Ali Demir yükleyemedi, resim paylaşıyor adam
![]()
Aslında onların görevi bile değil fragmancı ortalıkta yok, fiyasko resmen yaFragmanı açıcam diye, Çicek dizisinin konusunuda bıraktım.
Bunlar kadar beceriksiz insan görmedim ben birbirlerine pas atıyorlar fragmanı yükle diye, gece yarısı oldu.![]()
İzledin mi fragmanı Hüseyin'in katil olduğunu Tayyar biliyormuş.😱Aslında onların görevi bile değil fragmancı ortalıkta yok, fiyasko resmen yaBir de ''Türkiye'nin en iyi yapım şirketi''
![]()
İzledim süperdiİzledin mi fragmanı Hüseyin'in katil olduğunu Tayyar biliyormuş.😱
O kadar rica minnet ettik bir selfie paylaşmadılar.Şahane olmuş 2.fragman Elif&Ömer'in o tatlı doğal hallerine ölünür![]()
İkisi de bu şeyleri seven tipler değiller ondan gelmedi fotoO kadar rica minnet ettik bir selfie paylaşmadılar.![]()