Kara Para Aşk 16.Bölüm Fragmanı

aaaa tayyarla ortakmı çalısıyor hüseyin ama tayyar elmasları arıyordu yoksa tayyar kendisimi istedi hüseyinden elmasları saklamasını metinin hüseyinden haberi yok bence tayyar metinide kandırmıs kullanıyor gibi görünüyor 😱😱😱

Yok yok Hakan Savran basmıştır basmışsa :D Yazık Ali Demir yükleyemedi, resim paylaşıyor adam :F
Fragmanı açıcam diye, Çicek dizisinin konusunuda bıraktım.:)

Bunlar kadar beceriksiz insan görmedim ben birbirlerine pas atıyorlar fragmanı yükle diye, gece yarısı oldu.:(

Fragmanı açıcam diye, Çicek dizisinin konusunuda bıraktım.:)

Bunlar kadar beceriksiz insan görmedim ben birbirlerine pas atıyorlar fragmanı yükle diye, gece yarısı oldu.:(
Aslında onların görevi bile değil fragmancı ortalıkta yok, fiyasko resmen ya :F Bir de ''Türkiye'nin en iyi yapım şirketi'' :F

Hüseyin Tayyar işbirliği ortaya çıkıyor bu bölüm bakalım bu ikili ne zamandan beri birlikte çalışıyor o değilde bu iki karakter Ömer'e fena zarar verecekler gibi
Fragmanın son sahnesi süper :love1: bu bölüm kesin barışırlar artık

Bölümü bugün yeniden izledim malum Çarşamba Gültepe izleniyor evde. :D Ömer ve Elif'in atış talimatı sahneleri çok güzeldi. Son sahne de heyecanlıydı. Fragman da uzun uğraşlar sonucu çıkmış ama atv yüzünden 30 saniyelik fragmanlar bana çok yarım geliyor. :(

Yine de fragman heyecanlı bu hafta artış yaşar dizi. :D

Fragman baya ilgi çekici gelecektir seyirciye. Bencede artış yaşar ama asıl mevzuu ben bu dizinin müziğini nerden tanıyorum.😱 Diziyi izlemiyorum ama müzik çok tanıdık.(b) @Forumdash bir bilgin var mı.

Sanki Suskunlar 20 dakiak gibi bir yerden çıkma. İçme oturdu be.:(

Vaay 2.fragman da güzel :)

Net özel fragmanını izledim de, yalnız bu diziye yeni giren adam Tayyar'ın adamı olabilir. Bana pek dürüst gelmedi?

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,232
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs