'Beyaz Karanfil' Dizisinin Afişi Belli Oldu!

Kanalın yeni başlatacağı dizilerden en iddialısı Beyaz Karanfil. Umarım onu da harcamazlar. :)
Kurtlar Vadisi'nin karşısına koyarlarsa harcanacağı ortada, Pana Film'in tecrübesi ve gücüyle baş edemezler. Kaçak'ın durumuda ortada. Kenan Çoban'dan öte Ali Sürmeli ve Hakan Boyav isimleri çok iyi. Umarım Cuma yayınlanır.:)

hepsi polat alemdar olma sevdasında yazık gerçekten

abileri sayesinde meşhur oldular ama abilerine rakip oluyolar olacak şey değil kenan çoban ın oyunculuğunu da kendisini de çok beğenirdim ama artık bitti
vadi karşısında öyle bir mağlubiyet alacaklar ki onlar bile anlayamayacak neyin ne olduğunu :D

aynı şey hakan boyav içinde geçerli her ne kadar tiyatro kökenli sağlam oyuncu da olsa vadi sayesinde ve kara karakteriyle patlama yaptı ve geniş kitlelere ulaştı ama yarı yolda bıraktı

gürkan uygun da tek adam olma sevdasına kapıldı gittiği dizinin hali ortada ah ah vadi kimseye muhtaç değil ama siz vadiye muhtaçsınız bunu unutmayın sevgili oyuncular
vadiden kim çıkarsa çıksın fark etmeyecek :D

bu diziye hiç ilgi önem verilmiyor gibi sankii yanı cüneyt bey sırf kenan çobanı kırmamak için gelişi güzel bir dizi ayarlamış gibi görünüyor ben çok ilgi gösterildiğini göremedim vlla gerek fragman gerek afiş 🙂🙂

hepsi polat alemdar olma sevdasında yazık gerçekten

abileri sayesinde meşhur oldular ama abilerine rakip oluyolar olacak şey değil kenan çoban ın oyunculuğunu da kendisini de çok beğenirdim ama artık bitti
vadi karşısında öyle bir mağlubiyet alacaklar ki onlar bile anlayamayacak neyin ne olduğunu :D

aynı şey hakan boyav içinde geçerli her ne kadar tiyatro kökenli sağlam oyuncu da olsa vadi sayesinde ve kara karakteriyle patlama yaptı ve geniş kitlelere ulaştı ama yarı yolda bıraktı

gürkan uygun da tek adam olma sevdasına kapıldı gittiği dizinin hali ortada ah ah vadi kimseye muhtaç değil ama siz vadiye muhtaçsınız bunu unutmayın sevgili oyuncular
vadiden kim çıkarsa çıksın fark etmeyecek :D
Şimdi de izlemeyecekmisin Cuma günü yayınlanacak?:X

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy