semre diyorki Küçük Ağa 3. gidiyor diyoAğa'm zirvede olacak yani.![]()
![]()
semre diyorki Küçük Ağa 3. gidiyor diyoAğa'm zirvede olacak yani.![]()
![]()
Total'de nasıl gitti Samanyolu bu akşam ?
Nerden bakıyorsun ?Kucuk Aga Ve Mac Kapisiyor Suan mac izliyorum O yuzden Bilgi alamadim Birazdan Bakcam Reytinglere
Kanalla ne alakası var EUFA şifrelemiş.Show gibi bir kanaldan ne beklersin ki işte yapacakları iş anca o kadar olur![]()
öyle oldu cumayada Arka sokaklar özet vermicek tekrar verirse pes derimKanal D tahmnin ettiğim gibi Küçük Ağa'nın tekrarını yayınlıyor. Şansa Davet yayınlanmaz herhalde.
Arka Sokaklar'ın tekrarı verilmez herhalde haftanın 5 günü var zaten.öyle oldu cumayada Arka sokaklar özet vermicek tekrar verirse pes derim
bu kanal d Arka sokakları abartabilirArka Sokaklar'ın tekrarı verilmez herhalde haftanın 5 günü var zaten.![]()
milli maç tabi izlenecek ama küçük ağa 10 alıyorsa en kötü 8.5 a düşerdi bu maç o ka iyi değilMac izlenmez demis herkes ama merak etmin 1ci Show tv
emantle güldür güldür 3.5 anca almıştır pek bişi duymadımmilli maç tabi izlenecek ama küçük ağa 10 alıyorsa en kötü 8.5 a düşerdi bu maç o ka iyi değil
Turkiye Gol Vuramadiysa Show tv nin sucu digill sonucta mac macdir Reytinglerde cok iyi izlendi Bugun Kucuk Agada uctu Emanet ve guldur guldur de Reytingleri alt ust etti
Öyle diyorsun ama İzlanda'yı sadece 1 defa yenmişiz bu zamana kadar.küçük ağa erken biterek hata etmişizlanda gibi takıma yenilen milli takımı kim izler
)
tns de mi çalışıyonemantle güldür güldür 3.5 anca almıştır pek bişi duymadım
Yarın gorcez Kac Aldiklarin ama Ciddi Sekilde Hatta Guldrur Guldur son yarimsaat 1ci sirada İzlendi Cook sasirdim
kaç kere maç yapmışız loÖyle diyorsun ama İzlanda'yı sadece 1 defa yenmişiz bu zamana kadar.![]()