9 Eylül 2014 Salı Reyting Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@semre geçen O Hayat Benim uçuyor dedin, Küçük Gelin 1. oldu. :)
Neden ki Ab de 1ciydi O Hayat Benim

Kucuk Aga Ve Mac Kapisiyor Suan mac izliyorum O yuzden Bilgi alamadim Birazdan Bakcam Reytinglere

İKİ DÜNYA ARASINDA
Yeni Bölüm 20.03
Reklam 20.44
Reklam Dönüşü 20.59

KÜÇÜK GELİN (Tekrar)
Başladı 21.00
Reklam 21.44
Reklam dönüşü 21.59
Reklam 22.43

Son düzenleme:
Kanal D tahmnin ettiğim gibi Küçük Ağa'nın tekrarını yayınlıyor. Şansa Davet yayınlanmaz herhalde.

Reytinglere baktm Show tv zirvede Suan Kucuk Aga 2ci sira Bir kez Daha Soylemis Olayim bugun Guldur Guldur ve Emanet Uctular resmen

küçük ağa erken biterek hata etmiş :) izlanda gibi takıma yenilen milli takımı kim izler:))

Mac izlenmez demis herkes ama merak etmin 1ci Show tv

milli maç tabi izlenecek ama küçük ağa 10 alıyorsa en kötü 8.5 a düşerdi bu maç o ka iyi değil​
Turkiye Gol Vuramadiysa Show tv nin sucu digill sonucta mac macdir Reytinglerde cok iyi izlendi Bugun Kucuk Agada uctu Emanet ve guldur guldur de Reytingleri alt ust etti

milli maç tabi izlenecek ama küçük ağa 10 alıyorsa en kötü 8.5 a düşerdi bu maç o ka iyi değil
Turkiye Gol Vuramadiysa Show tv nin sucu digill sonucta mac macdir Reytinglerde cok iyi izlendi Bugun Kucuk Agada uctu Emanet ve guldur guldur de Reytingleri alt ust etti
emantle güldür güldür 3.5 anca almıştır pek bişi duymadım :X

emantle güldür güldür 3.5 anca almıştır pek bişi duymadım :X
Yarın gorcez Kac Aldiklarin ama Ciddi Sekilde Hatta Guldrur Guldur son yarimsaat 1ci sirada İzlendi Cook sasirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919