Zerrin Tekindor'un Kurt Seyit ve Şura'daki 2.Rolü

sırf aşk dizisi değil :X ayrıca alya olsun,otelin sahibi ile karısı olsun,celil olsun herkesin hikayesi işleniyor dizinin yüzde 50-60 başroldeki güzel kızla parlak oğlan deil :F

söylenene göre 27 bölümü var:X
Nerden savunacağini bilmiyon harbiden:F Şura mutfağa inip Kurt Seyit hakkında konuşmlari sonra diğer kızın Kurt Seyitle hayallere dalması bunlar aşk sahneleri değil dimi :F

aşk yok mu dedim sırf aşk üzerine kurulu değil dedim .ss nasıl opkuyorsan .ss
Sen bana mutfaktakileri saymadın mı??? Bende sana mutfaktakilerin bile aşk sahnelerinde oynatildiğini söyledim :bağır: Nerde sırf aşk yok (b) İlla başroller bi odaya kapanacak öpüşüp sevişecek değil aşk sahne konusunda:T:

Sen bana mutfaktakileri saymadın mı??? Bende sana mutfaktakilerin bile aşk sahnelerinde oynatildiğini söyledim :bağır: Nerde sırf aşk yok (b) İlla başroller bi odaya kapanacak öpüşüp sevişecek değil aşk sahne konusunda:T:
celil mutfakta mı değil alya mutfakta mı değil :F saydığım 4 isimden 1i mutfakta sen diyorsun mutfaktakileri saydın diziyi izle biraz şoapr .ss kss izleyen şura-seyit aşkı için izlemiyor şu an zaten göze batıracak ka da göstermiyorlar :A

celil mutfakta mı değil alya mutfakta mı değil :F saydığım 4 isimden 1i mutfakta sen diyorsun mutfaktakileri saydın diziyi izle biraz şoapr .ss kss izleyen şura-seyit aşkı için izlemiyor şu an zaten göze batıracak ka da göstermiyorlar :A
Önceden de dediğim gibi sen benden daha fazla izliyorsun :F:F MY'de bitince elinde bi o kaldı:F
Kırmızı yerle hep kendini anlatıyon:A

Off dizi ne kadar berbatlaştı aynı oyuncuyu iki yerde kullanmak anca Yalan Dünya gibi absürdlerde olur bu ne.:(

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919