Nerden savunacağini bilmiyon harbidensırf aşk dizisi değilayrıca alya olsun,otelin sahibi ile karısı olsun,celil olsun herkesin hikayesi işleniyor dizinin yüzde 50-60 başroldeki güzel kızla parlak oğlan deil
söylenene göre 27 bölümü var![]()
Nerden savunacağini bilmiyon harbidensırf aşk dizisi değilayrıca alya olsun,otelin sahibi ile karısı olsun,celil olsun herkesin hikayesi işleniyor dizinin yüzde 50-60 başroldeki güzel kızla parlak oğlan deil
söylenene göre 27 bölümü var![]()
aşk yok mu dedim sırf aşk üzerine kurulu değil dedim .ss nasıl opkuyorsan .ssNerden savunacağini bilmiyon harbidenŞura mutfağa inip Kurt Seyit hakkında konuşmlari sonra diğer kızın Kurt Seyitle hayallere dalması bunlar aşk sahneleri değil dimi
![]()
Sen bana mutfaktakileri saymadın mı??? Bende sana mutfaktakilerin bile aşk sahnelerinde oynatildiğini söyledimaşk yok mu dedim sırf aşk üzerine kurulu değil dedim .ss nasıl opkuyorsan .ss
celil mutfakta mı değil alya mutfakta mı değilSen bana mutfaktakileri saymadın mı??? Bende sana mutfaktakilerin bile aşk sahnelerinde oynatildiğini söyledimNerde sırf aşk yok
İlla başroller bi odaya kapanacak öpüşüp sevişecek değil aşk sahne konusunda
![]()
Önceden de dediğim gibi sen benden daha fazla izliyorsuncelil mutfakta mı değil alya mutfakta mı değilsaydığım 4 isimden 1i mutfakta sen diyorsun mutfaktakileri saydın diziyi izle biraz şoapr .ss kss izleyen şura-seyit aşkı için izlemiyor şu an zaten göze batıracak ka da göstermiyorlar
![]()
kss netten 40-45 dk de izliyorum my gibi 120-130 dk mi hakedecek bir dram yok şu anÖnceden de dediğim gibi sen benden daha fazla izliyorsunMY'de bitince elinde bi o kaldı
Kırmızı yerle hep kendini anlatıyon![]()
Bildiğim teş şey benden daha çok izlediğin diziyikss netten 40-45 dk de izliyorum my gibi 120-130 dk mi hakedecek bir dram yok şu an![]()
severek izlemezdim senaryosu tırttı ama oyuncuları iyiydiBildiğim teş şey benden daha çok izlediğin diziyiSen Kuzey Güney'de de böyleydin
Diziyi söverdin, döverdin ama severek izlerdin
![]()
MY - Aşk-ı Derunseverek izlemezdim senaryosu tırttı ama oyuncuları iyiydi
ayrıca aşk dizileri izleyip fanfino olacak yaşı geçtim çoktan![]()
ay yapım çok bozdu zatenay yapımdan bu kadar büyük saçmalık görmemiştik hiç. görmüş olduk.
bereni elinden kaçırdı kaçıralı ardı arkası bitmeyen fiyaskolar yaşıyor.ay yapım çok bozdu zaten![]()
fiyasko desen de izliyin sen .ssbereni elinden kaçırdı kaçıralı ardı arkası bitmeyen fiyaskolar yaşıyor.![]()
kpa hariç diğerleri fiyasko olduğu için izlemem de sorun yok gibi.fiyasko desen de izliyin sen .ss
bence toptan fiyasko hepsikpa hariç diğerleri fiyasko olduğu için izlemem de sorun yok gibi.![]()