Antreman yapmaktan sakatlandım fazla yüklendim kendimeKatılmasını istediğimiz birkaç kişi daha var. Onlar olursa 16 kişi olacak toplam ve 8 takımlı harika bir lig bizi bekliyor olacak inşallah.
Antreman yapmaktan sakatlandım fazla yüklendim kendimeKatılmasını istediğimiz birkaç kişi daha var. Onlar olursa 16 kişi olacak toplam ve 8 takımlı harika bir lig bizi bekliyor olacak inşallah.
Ben vazgeçtim katılmaktan. Listeden çıkarın.Katılıyorum, umudumuz olmasa da.
Neden vazgeçtin hacı ?Ben vazgeçtim katılmaktan. Listeden çıkarın.
Bilmiyorum ya oynayasım pek yok gibi.Neden vazgeçtin hacı ?
Ne demek oynayasım yok ya haxball bu.Bilmiyorum ya oynayasım pek yok gibi.
Oynayasın olur olur merak etme senBilmiyorum ya oynayasım pek yok gibi.
Geri dönüş yok maalesef. @OzaN banlıyormuş katılıcam diyip de vazgeçenleri.Ben vazgeçtim katılmaktan. Listeden çıkarın.
Yapma Berkan, alt tarafı 5 dakikalık bir oyun, kal lütfen.Bilmiyorum ya oynayasım pek yok gibi.
Sıcaktan ya. Hiçbir şey yapasım olmuyor.Ne demek oynayasım yok ya haxball bu.
Ben katılıyorum, 1 mesaj yazmışdım da arada kaynamasın.Arkadaşlar üç kişi lazım etkinliğe başlamak için.
@batuhankaralar @gundix123 ve @kaan955'e buradan meydan okuyorum.
Katılıyorsundur yazdıysan.Ben katılıyorum, 1 mesaj yazmışdım da arada kaynamasın.
Katılamıyorum Ama son dakika bir boşluk oluşursa gelirimArkadaşlar üç kişi lazım etkinliğe başlamak için.
O boşluk bu boşluk işte. Niye katılamıyorsun ki?Katılamıyorum Ama son dakika bir boşluk oluşursa gelirim
Boş zamanım var fakat sahur liginde olduğu gibi internetim yavaş, bu yüzden haxball'ı kaldırmıyor.O boşluk bu boşluk işte. Niye katılamıyorsun ki?
Futbuya bile özel teşviklerle zorla geldim. Bu sefer katılamayacağım bende.Arkadaşlar üç kişi lazım etkinliğe başlamak için.
Sebep?Futbuya bile özel teşviklerle zorla geldim. Bu sefer katılamayacağım bende.
Gençlere şans veriyim biraz gibi bir bahane sunmak isterdim - ama ay başında ciddiye almam gereken işlerim var.Sebep?