Medcezir - 2.Sezon Fragmanı

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay ve Taner Ölmez'in yer aldığı Ay Yapım imzalı Star TV'nin sevilen dizisi medcezir'in geçtiğimiz günlerde 2.sezona ait ön tanıtımı yayınlanmıştı. Bugün ise 2 .sezona ait yeni fragman yayınlandı.

Medcezir eylül'de Star'da !

http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/fragmanlar/sayfa/1/medcezir-2-sezon-fragmani

Bittiğinde aynen şu şekildeydim; :v0:
Şaka mı bu ya? O kadar bekle tanıtımda Kibariye çalsın :F Allah'ım ölüyorum :T

Şaka gibi ya Kibariye ne alaka?

Daha iyisini bekliyordum açıkçası. Ayrıca Mert'in annesi Selim'in karısı ölmüş fragmanda yüzleri gülüyor. Fragman olmamış kısacası.

Neyse 1.bölüm fragmanını bekliyoruz artık ne diyeyim. :)

Fragmanı daha izlemedim ama Sil Baştan çaldığını düşünüyorum mesaj şurada kıvrılsın :D

Klipte yer alan şarkı Sil Baştan, yorumlayan kişi Kibariye. Şarkı yeni sezon için uyumlu olsa bile aslında Şebnem Ferah'ın yorumu daha iyi olurdu. Gerçi klip için bu versiyon daha uygun. Sonuçta Şebnem Ferah'ın rock versiyonu ve çok hızlı. Kibariye'nin biraz arabeske kaçıyor ve daha yavaş. Böyle gençlik dizisi için Kibariye çok ilginç duruyor tanıtımda. :)

:F Fragman iyi bence Kibariye cuk oturmuş. Baktılar totali kaptırdılar zaten AB'de en sonra Karagül'ün elinde zirveyle kapandı. :F Yeni sezon çok zor. :A

Kaçak Gelinlere 5 dk baktığımda 21.30 çivarlarında fragmanı gördüm. Yeni sezon için ilgi çekici fragman olmuş.

Fragmanı anca şimdi izleyebildim, ya Şebnem Ferah varken Kibariye nedir? Gençlik dizisi mi ağır drama mı roman havası mı belli değil.

Kısacası olmamış.

özenilmemiş bir tanıtım sadece tanıtım olsun diye sahil kenarında çekilmiş bir tanıtım gerek yoktu bence ilgi çekici olmamış

ebe7774d98cb3f7d8e5bd6f5f6a2c289.jpg

Medcezir setinden bir kare. [emoji1]
@cookies @ahmetbayramm @HachiKo @S.G.A.T @ -potterhead - @*YıldırıM* @RevaN @Yakamoz - Asi