resmi tarihi herkes biliyor panpa ilkokul kitaplarındaki bilgileri tartışacak değilimEy Allahim ya git Rusya-Osmanli arasinda ki olaylara bak hasta adam diye Osmanliyi en cok yipratan devlettir Rusya
resmi tarihi herkes biliyor panpa ilkokul kitaplarındaki bilgileri tartışacak değilimEy Allahim ya git Rusya-Osmanli arasinda ki olaylara bak hasta adam diye Osmanliyi en cok yipratan devlettir Rusya
my cipsi ucuz olmz kaliteli ve pahalı olur![]()
Böyle ucuzlardansa saol![]()
Tasolulardan bana da yollamy cipsi ucuz olmz kaliteli ve pahalı oluryakında tasoları da çıkar rusyadan sipariş ederim
![]()
o kadarının resmini koymamışlarTasolulardan bana da yolla[HASHTAG]#hurremmeryem[/HASHTAG] olanlarından
Şaka maka cipsin içi yok mumerak ederim öyle şeyleri
![]()
Yahu vk'ya üyesin Face'a uyesin altına yazsana içini de görelim diyeo kadarının resmini koymamışlar![]()
rusçam mı var .ssYahu vk'ya üyesin Face'a uyesin altına yazsana içini de görelim diye![]()
Tövbe tövbe😱 Tam senlik işte.Ekli dosyayı görüntüle 38799
pakistanda da çıkmış galibadarısı türkiyenin başına :x @Çiğdem- ile @destere nin cipsinden hep sülüman çıksın
@Bully @mrt-06 @yatutarsa @cookies @*YıldırıM* @HachiKo @ozgur2113
@-potterhead- belki bir gün senin kpa nın da çıkar![]()
günde 10 paket alırımTövbe tövbe😱 Tam senlik işte.![]()
Totalliğimle gurur duyuyorum MY'nin de total olduğu zamanlar vardı.de get total insan .ss
az zaman işte 139 bölümde 9 bölüm falanTotalliğimle gurur duyuyorum MY'nin de total olduğu zamanlar vardı.Hem benim izlediğim az dizi var.
![]()
Olsun.az zaman işte 139 bölümde 9 bölüm falan![]()
onu da izleyemiyim 3 yıldır okuldanOlsun.Sen de total izleyicisisin.
Unutma Beni izleyen ben miyim yoksa.
![]()
Şeker halan özlemiş seni.onu da izleyemiyim 3 yıldır okuldan![]()