Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Tüyoları!

hey Allah ım ya :F

Kurtlar Vadisi Pusu'ya Yeni karekterlerin girişi devam ediyor..
ve bu sır gibi saklanıyor

@china_shangai @AlemTo @-KADİR-
Oyuncu ve karekter çok önemli hacı .Ertan Saban diyorum adam zamanında Pana Filmle çalıştı teklif götürseler hayır demez :( .

Oyuncu ve karekter çok önemli hacı .Ertan Saban diyorum adam zamanında Pana Filmle çalıştı teklif götürseler hayır demez :( .
vadiyer hayır diyecek oyuncu mu var aga :D zamanında teklifi reddedenler hayatının hatasını yaptığını söylüyor oynamak için can atan tonla adam var :D
ertan saban ın zaten birçok dizisi kaldırıldı vadide sağlam bi karakterle çok büyük efsane olabilir İnşallah gelir ya
saruhan hünel
ertan saban

vadiye çok yakışacak oyuncular

vadiyer hayır diyecek oyuncu mu var aga :D zamanında teklifi reddedenler hayatının hatasını yaptığını söylüyor oynamak için can atan tonla adam var :D
ertan saban ın zaten birçok dizisi kaldırıldı vadide sağlam bi karakterle çok büyük efsane olabilir İnşallah gelir ya
saruhan hünel
ertan saban

vadiye çok yakışacak oyuncular
Saruhan Hünelde kabül eder Ertan Sabanda bu oyuncular piyasada reytingli oyuncular değil ama rolünün hakkını en iyi veren oyuncular arasında .Zaten şimdilerde Kenan İmirzaroğluve Halit Ergeç harici reytingli oyuncu kalmadı.

-Yeniden sahalara dönüyoruz 4.Polat Alemdar Dönemi Başlıyor.

Saruhan Hünelde kabül eder Ertan Sabanda bu oyuncular piyasada reytingli oyuncular değil ama rolünün hakkını en iyi veren oyuncular arasında .Zaten şimdilerde Kenan İmirzaroğluve Halit Ergeç harici reytingli oyuncu kalmadı.
halitin reytingi yok kenanın var ama
bakalım aga senaryoyu merak ediyorum

-Yeniden sahalara dönüyoruz 4.Polat Alemdar Dönemi Başlıyor.

halitin reytingi yok kenanın var ama
bakalım aga senaryoyu merak ediyorum
Halit Ergenç'in nasıl reytingi yok hacı :D son dönemlerde Binbir Gece olsun Aliye olsun Muhteşem Yüzyıl olsun .Bir sonra ki dizide tutarsa Kenan İmirzaroğlu gibi olur .Senaryo düzelecek mi bakalım zaten ilk bölümden belli eder kendini :)

Halit Ergenç'in nasıl reytingi yok hacı :D son dönemlerde Binbir Gece olsun Aliye olsun Muhteşem Yüzyıl olsun .Bir sonra ki dizide tutarsa Kenan İmirzaroğlu gibi olur .Senaryo düzelecek mi bakalım zaten ilk bölümden belli eder kendini :)
yok aga bence dizilerinin şansı dikkat edersen hepsi sonradan büyük düşüş yaşamıştır
aliye de başrol değildi diye biliyorum sonradan girmişti
ama kenanın reytingi olduğu açık ve net karadayı bile bu reytingi alıyorsa kenan sayesindedir dizide bi numara yok kenan yerine sıradan bi oyuncu olsa kaldırılmıştı çoktan :D

yok aga bence dizilerinin şansı dikkat edersen hepsi sonradan büyük düşüş yaşamıştır
aliye de başrol değildi diye biliyorum sonradan girmişti
ama kenanın reytingi olduğu açık ve net karadayı bile bu reytingi alıyorsa kenan sayesindedir dizide bi numara yok kenan yerine sıradan bi oyuncu olsa kaldırılmıştı çoktan :D
Demek istediğim kağıt üstünde öyle hacı :).Kenan'a laf yok zaten her işi tutuyor :D.He Aliyede başrol olarak geçiyor Halit Ergenç:D

Haftaya cuma başlıyor çekimler artık tiyo ve foto patlaması yaşarız

-230.Bölüm İlk Sahne
Al Ömrümü
Abdülhey gidiyorrrr

-KGT'te Sızma Var Abdülhey Bunun İçin Ölüyor.
-Polat Alemdar Aksacliliği 231.Bölüm'de Bırakıyor
-Kara 234.Bölümde Ölüyor
-Erhan,Cahit Usta'nın Yanında Yer Alacak

-Bu sezon Polat ortalığı kasıp kavuracak !

@china_shangai abi al sana müthiş tüyolar :D

-230.Bölüm İlk Sahne
Al Ömrümü
Abdülhey gidiyorrrr

-KGT'te Sızma Var Abdülhey Bunun İçin Ölüyor.
-Polat Alemdar Aksacliliği 231.Bölüm'de Bırakıyor
-Kara 234.Bölümde Ölüyor
-Erhan,Cahit Usta'nın Yanında Yer Alacak

-Bu sezon Polat ortalığı kasıp kavuracak !

@china_shangai abi al sana müthiş tüyolar :D
Çok saol kardeşim

Abdülhey için farklı bir müzik kullanılsın.. Vadiyi merakla bekliyoruz. Yeni bölüm öncesi ufak bir tanıtım daha verselerde gelecek bir kaç haftaları da onunla idare edelim.

Taptalk 2

Abdülhey için farklı bir müzik kullanılsın.. Vadiyi merakla bekliyoruz. Yeni bölüm öncesi ufak bir tanıtım daha verselerde gelecek bir kaç haftaları da onunla idare edelim.

Taptalk 2
aynen aga ya ufak bişey çekseler çok özledik çok
bence de yeni müzik kullanılsın al ömrümü türküsünü mematiyle hatırlayalım ki bunlar tüyo bence başka müzik kullanılır

bu hasretlik canıma yetti aman aman canıma yetti yayınlayın fragmanı hasta etmeyin bizi :D