"Karagül" 16 Ülkeye Satıldı!

Medcezir kaç ülkeye satıldı? :D Hadi ya yahu zaten o kadar belli ediyorsun ki yem attığın belli. Ben de bilerek yazıyorum sana maksat muhabbet. :A
Medcezir de satıldı diye biliyorum bazı ülkelere zaten dizinin orijinali var insanlar onu izler yurtdışında Medcezir yerine. :A

Karagül gibi total dizilerinin yurt dışında işi zor oluyor ama belki bir sürprize imza atar. :A

o dediğin imkansız :A

bu arada satış büyük ihtimal ortadoğuya topluca yapılmıştır mbc ya da osn gibi bir kanala :X @sürgünüm ülke isimleri yok mu :X
Muhtemelen Ortadoğu'dur yoksa Avrupa ülkelerine tek elden 16 satış gerçekleştiremezsin, tabi bu Karagül'ün başarısını küçültmez helal osun diziye.:)

Genelde İstanbul deniz manzaralı dizileri tercih ediyorlar ama Karagül'ün de manzarası ayriyeten senaryosu çok güçlü.:)
sıla dizisi özellikle balkanlarda çok iyi izlenmişti :X (sırbistanda rakibi karadayıyı gündüz kuşağına göndertmişti :A) bu dizi de iyi izlenir balkanlarda ama araplar istanbul dizilerini sever

sıla dizisi özellikle balkanlarda çok iyi izlenmişti :X (sırbistanda rakibi karadayıyı gündüz kuşağına göndertmişti :A) bu dizi de iyi izlenir balkanlarda ama araplar istanbul dizilerini sever
Karadayı'yı konuya dahil etmesen ölürsün.:(

Sıla mı daha güzel yoksa Karagül mü?:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919