Bizim Hayatımız 8.Bölüm

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 3 75.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 25.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    4

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
8.BÖLÜM
Mustafa kapıyı açmıştır.Enis ile içerde konuşurlar.
Mustafa: Tamam olur ne zaman yapıyoruz baba ?
Enis:Bugün hemen yapıyoruz ben hazırlıkları tamamladım
Mustafa:Babacım benim be
Mustafa ile Enis birbirlerine sarılır.

Selim ailesiyle evinin balkonunda oturmaktadır.Ayşe ise sokakta oyun oynamaktadır.Hem onu izleyip hem de muhabbet ediyorlardır.
Esra:Off evde otur otur içim sıkıldı be Selim,bu akşam yemeğe bir yerlere gitsek
Selim:Ne gerek var Esra ya,dünyanın en iyi lokantasına gitsek bizim balkonun konforuna erişemez
Esra:Bir kerede benim istediğimi yap ya
Selim: Tamam tamam canım nereye gidelim ? Nereyi istiyorsun
Esra ile Selim yemeğe nereye gideceklerine de karar vermişlerdir.O anda aşağıdan Ayşe’nin çığlıkları duyulur.

Alper ve Enver ise Süleyman’ın yanına gelmişlerdir.
Süleyman: Alper kardeşim ne işin var senin burda ya ?
Alper:Sen gelmiyorsun ben geleyim dedim abi
Süleyman:Eee çalışıyoruz Alper,bu delikanlı arkadaşın mı ?
Alper:Evet en iyi arkadaşımdır kendisi
Süleyman:Karne nasıl lan bu arada ?
Alper: Alper’in karnesi nasıl olabilir ki her zamanki gibi sayısal lotodan bir farkı yok,neyse ben artık konuya giriyim abi
Süleyman:Evet dinliyorum
Alper,Süleyman’a istediği şeyleri anlatmıştır.Süleyman Alper’in isteklerini kabul eder.

Mustafa,Çiğdem’in yanına gelir.
Mustafa: Anne bugün yemeği dışarda yesek ? Babam kendine bulur bir şeyler
Çiğdem:Baban kızar,sonra birde onla uğraşamam
Mustafa:Ya anne kırma beni hadi,bildiğim çok güzel bir yer var
Mustafa,Çiğdem’i ikna etmiş birkaç dakika içinde giyinip kapıya doğru hareketlenirler.
Enis:Nereye gidiyorsunuz be artık haber vermekte mi yok ?
Çiğdem:Yemekler ocakta acıktığında yersin
Çiğdem dışarı çıkmıştır Mustafa ise kapıdan çıkarken Enis ile göz göze gelir ve birbirlerine göz kırparlar.

8.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM

Son düzenleme:
enis bana süpriz hazırlıyor galiba gittiğimiz yerde enis bana yer ayırmıs gibi evlenme yıldönümümüzü kutlayabiliriz galiba 🙂
🙂

Sağol,Alper ile,Mustafa hakkındaki yaptığınız planlarınız hakkında ne düşünüyorsun ? :)

Yok o değil onları korkutmayı planlıyor sadece,ama başlarına çok kötü felaketler gelecek :)

Vuhu olaylar olaylar desene. :)
Ayol 2 bolumdur plan yapiyoruz sulumanla biseyler oluversin artik suluman benim gercek abimmi acaba :) Bolum cok guzel olmus keske sonunda plan aciklansaydi :(
enis bana süpriz hazırlıyor galiba gittiğimiz yerde enis bana yer ayırmıs gibi evlenme yıldönümümüzü kutlayabiliriz galiba 🙂
🙂
Bosan kizim sen bu enisten sana kötü davraniyor seni eziyor hem parlakta degil bosver...

🙂
kavgalısınız siz onla,aranızı düzeltmeye çalışıyor Enis :)
Puanın kaç ? :)

Ayol 2 bolumdur plan yapiyoruz sulumanla biseyler oluversin artik suluman benim gercek abimmi acaba :) Bolum cok guzel olmus keske sonunda plan aciklansaydi :(

Bosan kizim sen bu enisten sana kötü davraniyor seni eziyor hem parlakta degil bosver...
9.bölümde olaylar hızlı gelişecek,evet öz abin :)

kavgalısınız siz onla,aranızı düzeltmeye çalışıyor Enis :)
Puanın kaç ? :)

9.bölümde olaylar hızlı gelişecek,evet öz abin :)

Oz abime ndn yalnizca abi demiyorum :( oz abimde sevdigim kiza asik olursa yakarim dunyayi.
10 verdim aramızı düzeltmeye çalıstığını anladım evet 🙂
🙂
bosan diyorum aldanma su enise yine ayni seyleri yapmaya devam etcek sana elini sallasan ellisi @destere esrayi bosayip seni alir lo 😉

Oz abime ndn yalnizca abi demiyorum :( oz abimde sevdigim kiza asik olursa yakarim dunyayi.

bosan diyorum aldanma su enise yine ayni seyleri yapmaya devam etcek sana elini sallasan ellisi @destere esrayi bosayip seni alir lo 😉
hahahah olabilir aslında boşanmayıda düşünebilirim tabi 🙂
🙂

abin sizden 7-8 yaş büyük ya küçücük kıza mı aşık olacak dizide

tabi cigliktada katil bendim aslinda oyun oynadim katili digerlerimis gibi gosterttim para yedirdim onlara katilligi bnm yerime yaptilar her bolumden once sunu sunu oldurun diyodum onlara.Bu dizilerdede ayni sey olabilie bizim hayatimiz kacis yok filminde neler neler olacak :)
@Çiğdem- @destere [HASHTAG]#Cigliktakatilbenim[/HASHTAG]