Anladim sarkida soylemiyosun dinlemiyosunda banyoda o bizim konu noldu bu arada Haber varmibanyo yaparken şarkı söylermisiniz deseydin keşke cnm
ben genelde yemek yaparken ve banyo yaparken kendi kendime mırıldanıyorum
daha keyifli zaman geçiyor 🙂
🙂🙂
🙂
hayırr şarkı söylüyorum diyorum dinlemiyorum ama yuemek yaparken ve banyo yaparken kendim söylüyorum genelde alışkanlıkAnladim sarkida soylemiyosun dinlemiyosunda banyoda o bizim konu noldu bu arada Haber varmi![]()
Anladim soylemeyi seviyosun 😉hayırr şarkı söylüyorum diyorum dinlemiyorum ama yuemek yaparken ve banyo yaparken kendim söylüyorum genelde alışkanlık![]()
banyo yaparken napıyorsun 😱Banyo yaparken yemek yerim müzik dinlemem.![]()
Şakasına diyorum Çiko.banyo yaparken napıyorsun 😱
😱😱
😱😱
😱
hahha nebiliyim sizden öyle şeyler duyuyorumkı buda olabilir dedimŞakasına diyorum Çiko.![]()
Allah iyiligini versin lohahha nebiliyim sizden öyle şeyler duyuyorumkı buda olabilir dedim![]()
bunlar hep emre ve desterenin etkilerihahha nebiliyim sizden öyle şeyler duyuyorumkı buda olabilir dedim![]()
Ac telefonu koy dusakabinin disina ac sesini sarkinin sonra banyo yap imkanin var yqni 😉Dinlemem öyle bir imkanım yok..
Gerek yok beğenmedim bu yöntemi.Ac telefonu koy dusakabinin disina ac sesini sarkinin sonra banyo yap imkanin var yqni 😉
su sesini dinlemedikten sonra banyonun bir anlamı yok bence şarkı o sesi o havayı dağıtıyor duş alırken suyun fayans taşlarına çarpma seslerini duymak kadar hoş bir eşy yok sonra o suyun şırıltı sesini falan başka ses o avayı dağıtıyor ama kendim bişielr mırıldanıp söyleyince o hava dahada hoşş olmaya başlıyor benceAc telefonu koy dusakabinin disina ac sesini sarkinin sonra banyo yap imkanin var yqni 😉