Cem Davran 'Kim Milyoner Olmak İster'i Sunacak!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1405711386.jpg

atv'de Kenan Işık'ın sunumuyla ekrana gelen fenomen bilgi yarışmasını önümüzdeki hafta Cem Davran sunacak.​

Kenan Işık'ın rahatsızlığı sebebiyle her bölümde farklı ünlünün sunucu koltuğuna oturduğu fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'i yeni bölümünde Kenan Işık'ın koltuğunda tiyatrocu, dizi ve sinema oyuncusu Cem Davran oturacak.

Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ile Pazartesi 21:30'da atv'de!​

Son düzenleme:
Son 5-6 veya 7-8 dizisi tutmadı program izlenmez

Mevlüt Tezel bugün köşesinde yanıt verdi, konuk sunucuların parası Kenan Işık'ın ailesine ödenecekmiş, ayrıca program haftaya sezon finali yapacakmış.:X
O zaman iyiyimiş.. Sanki Cengiz'in yazısından sonra sezon finali kararı almışlar gibi geldi bana. :A Daha adı geçen ünlüler sunmadı bile. :D

O zaman iyiyimiş.. Sanki Cengiz'in yazısından sonra sezon finali kararı almışlar gibi geldi bana. :A Daha adı geçen ünlüler sunmadı bile. :D
Olabilir. Yalnız şey de var başka sunacak kimse kalmamış o yüzden bu kararı almışlar yoksa devam edecekmiş. Bakalım Kenan Işık parayı alacak mı?:X

Ben öyle bir şey demedim. Beren Saat teklifi kabul ediyor ama düğün öncesi çekimi gerçekleştiremiyorlar. Çünkü düğün hazırlığı ve nikah için günler öncesinden Amerika'ya gitti. Düğün sonrası umarım gerçekleşir tabii program sezon finali yapmasa.:X

Ben öyle bir şey demedim. Beren Saat teklifi kabul ediyor ama düğün öncesi çekimi gerçekleştiremiyorlar. Çünkü düğün hazırlığı ve nikah için günler öncesinden Amerika'ya gitti. Düğün sonrası umarım gerçekleşir tabii program sezon finali yapmasa.:X
Insallah tutarsa bakacagim Acunmu Berenmi daha cok izlenmis diye.Bu arada en buyuk hayalim kenan imirzaliogluyla berwnin partner olmasi :bhr:

Kendisini beğenmiyorum ve başarılı olacağını sanmıyorum[emoji19]