Kısa olmasının nedeni Mr.at dan kaynaklıçok sevinirim tabikide geçen haftayı kısa bulmuşlardı bu hafta dolu dolu geçti bence eğer ben ve bugradan iyi etkielr alınırsa bu formatı devam ettirirsin 🙂🙂
Kısa olmasının nedeni Mr.at dan kaynaklıçok sevinirim tabikide geçen haftayı kısa bulmuşlardı bu hafta dolu dolu geçti bence eğer ben ve bugradan iyi etkielr alınırsa bu formatı devam ettirirsin 🙂🙂
dizi senaryolarını uzun olunca okumadıklarına bakma bence butür üyeler hakkında olan robortajlarda nekadar uzun olursa olsun okumayı seviyorlar üyenin cevaplarını merak etmeyen olmaz zaten olursa 1-2 kişi olur 🙂🙂 butüürrr dedikodu içeren şeylere meraklıyız halıyle 🙂🙂Kısa olmasının nedeni Mr.at dan kaynaklıBu hafta da çok uzun olmuş demezler inş
![]()
Evt , bol bol dedikodu yaptıkdizi senaryolarını uzun olunca okumadıklarına bakma bence butür üyeler hakkında olan robortajlarda nekadar uzun olursa olsun okumayı seviyorlar üyenin cevaplarını merak etmeyen olmaz zaten olursa 1-2 kişi olur 🙂🙂 butüürrr dedikodu içeren şeylere meraklıyız halıyle 🙂🙂
gerçi geçen hafta kısa diyen bu seferde uzun derse şaşmamalı çünkü biz insanlar memnun olamıyoruz güneşli havada yağmur yağsa diyoruz yağmurlu hava görüncede güneş istiyoruz hahahEvt , bol bol dedikodu yaptıkD
Bu arada bakıyorum da çok keyiflisingerçi geçen hafta kısa diyen bu seferde uzun derse şaşmamalı çünkü biz insanlar memnun olamıyoruz güneşli havada yağmur yağsa diyoruz yağmurlu hava görüncede güneş istiyoruz hahah![]()
yokk ben herzaman keyifliyim çok güleç bir yüzüm var zaten normaldede çok güleryüzlü neşeliyimdir 🙂🙂Bu arada bakıyorum da çok keyiflisindestere xemrexxx yok tabi meydan sana kaldı
![]()
Kızınca da çok güzel oluyorsunyokk ben herzaman keyifliyim çok güleç bir yüzüm var zaten normaldede çok güleryüzlü neşeliyimdir 🙂🙂
kızgın halımı nerden gördün sen 🙂🙂Kızınca da çok güzel oluyorsun![]()
Özel. Msj lardakızgın halımı nerden gördün sen 🙂🙂
değer inşşş
Bergüzar, kendisini Halit Ergenç'in yanında nasıl hissediyor acaba, birde aralarında baya yaş farkı var gibi.